Spodelete mneniq ako nqkoj ot was e probwal drajwerite za A2 i dali si struwa da se zanimawam.
Spodelete mneniq ako nqkoj ot was e probwal drajwerite za A2 i dali si struwa da se zanimawam.
Predpolagam che nikoj ne e probwal sled kato taka dalgo imitirate ribi .... bla kakto i da e.
az slojih v324 za audigy, kato predi twa instalirah celiq liveware ..... nemojah da powqrwam na ushite si ... wse edno bqh s nowa karta .. )
Opredeleno si zaslujawat, i w momenta igrite warwqt dosta po-barzo kato pusna eax....
Obache kaw to sam si karak mi se precaka potenciometara na volume kontrola na kolonite .... dajte ideq kade mogat da prodawat nestandartni potenciometri w sofiq.
Аз си сложих драйверите преди малко и съм доволен. Жалко само че ДВД Аудиото не работи.. но какво да се прави. Иначе всичко друго е наред.
Иначе какво ти се развали на потенциометрите? Ако са графитни пробвай да ги изчистиш със спирт.
Със здраве.
bebop
Neeee toj e nqkaw glupaw kapsulowan potenciometar s 2 osi (edna w druga) i on/off klyuch naj otzad ....
ednata os prosto "omekna" i ne raboti waobshte
w momenta balansa m-u predni i zadni ne raboti (shuntiral sam go, no ne me kefi)
nqma kak i da stigna do watre za da go zalepq/pochistq ((
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by tombi
Neeee toj e nqkaw glupaw kapsulowan potenciometar s 2 osi (edna w druga) i on/off klyuch naj otzad ....
ednata os prosto "omekna" i ne raboti waobshte
w momenta balansa m-u predni i zadni ne raboti (shuntiral sam go, no ne me kefi)
nqma kak i da stigna do watre za da go zalepq/pochistq ((
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
"Losho strasnikow, losho". Maj imashe nqkakwa tehnologiq za powtorno nanasqne na grafit..no nishto ne pomnq..move da probwash da se zawyrtish iz radio serwizite da pitash za now..
bebop
be istoriqta e debela
dnes hodih do komet i conrad ... gledahme tam i w katalozite im nqma takowa neshto ((
inache problema e mehanichen, a ne w grafita