Резултати от 1 до 2 от общо 2

Проблем с вградена и външна видео карта

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2014

Проблем с вградена и външна видео карта

Здравейте колеги, имам следния проблем, купих си следния лаптоп от Плесио Turbo-X - Blade GT i328-450 - Лаптопи , инсталирах Windows 8.1, свалих най-новите драйвъри за видео картата от сайта на Nvidia, четох за Optimus технологията и съответно разбрах защо на по леките приложения се ползва интелската видео карта, до тук добре, но когато свържа лаптопа с телевизора ми (40PFL4508T/12 Philips 4000 series 3D Ultra Slim Smart LED TV 40PFL4508T 102 cm (40&#34 3D Max DVB-T/T2/C with Pixel Plus HD - Philips Support) с HDMI той ползва вграденото видео и заради големината на телевизора се усеща усезаемо. В настройките се опитах да задам на която и да е програма за филми (в моя случай CyberLink PowerDVD 14) да се изпълнява с Nvidia-та, но без успех, самата отмекта не ми е активна. Като цяло 3Д-тата тръгват с малко зор, но телевизора ми притреперва и немога да увелича резолюцията и да го направя приятно за окото ако мога така да се изразя. Приемам всякакви критики и помощ. Предварително благодаря!!!

2.  

3. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

Отговор: Проблем с вградена и външна видео карта

в настройките на драйвера нв, какво е зададено, спрямо телевизора? Каква е резолюцията? и другото му?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1
    Последно: 22-02-11, 15:23
  2. Отговори: 13
    Последно: 11-04-10, 23:50
  3. може ли вградена видео карта да се смени
    От imegogo във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 5
    Последно: 27-01-09, 23:31
  4. Проблем със външна видео карта
    От georgikirchev във форум Windows
    Отговори: 7
    Последно: 12-10-07, 04:55
  5. Външна видео карта за лаптоп?
    От PITBULL във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 1
    Последно: 07-12-06, 12:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе