Някой случайно да е изкарал свястен образ от TV OUT на GF4MX440
на телевизор Панасоник ТХ-29 PS1P/B защото аз не успях,на стария сандък образа беше перфектен
Някой случайно да е изкарал свястен образ от TV OUT на GF4MX440
на телевизор Панасоник ТХ-29 PS1P/B защото аз не успях,на стария сандък образа беше перфектен
Нещо не правиш както трябва. Виж си настроъките на съответния вход на телевизор. Може да има проблем със кажела или жаковете или дефект в телевизора. Аз също има нов плосък панасоник 29" и няма абсолютно никави проблеми.
Проблема да не е, че няма достатъчно съпротивление на входа на ТВ-то и да не се включва затова. В по-новите драйвери (>44.xx) има цъкалка за тази работа, казва се Check here if you have a TV connected but it remains inselectable. Другият вариант е да се запои резистор > 100 ома между жилото и оплетката на коаксиалния кабел.
сега да поясня,излиза образ с црят,обаче този образ се къдри по краищата,картината се превърта като на стар руски телевизор,минава една линия по целия екран която е по ярка даже понякога си е направо бяла и също се превирта по целия екран...пълна боза
Извади буксата на кабелната телевизия,
ако имаш такава разбира се.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Извади буксата на кабелната телевизия,
ако имаш такава разбира се.
<div align="right">оргинално мнение на ДжинФис</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
а това дали ще помогне ?
Ще помогне и още как. Аз съвсем забравих да ти кажа за това по ICQ-то.
Днес нямам време, защото една досадница е тук и ми е заела компа, но утре ще пробвам и ще ви кажа, Още малко ще я изтрая и ще я натира ама хама де
Стана еся немога да вържа ко пречи кабелната ама няма значение,благоря на всички
Здравейте.
И аз се мъчих с този проблем.
Имам телевизор Panasonic ТХ-29 PS1P и видео карта Geforce4 Ti 4200
Махнах кабелната но ефект нямаше((((
Има си черти по целия екран на телевизора.
Моля ви дайте някакъв съвет!!!
[V][V][V]
Не е от кабела (поне така си мисля) изпробвах го с DVD - картината беше перфектна!!!