При мене тоя момент с накъсването също го имаше като кача над 302-303MHz FSB-то... само дето не накъсваше на 2-3 минути по веднъж, ами почти постоянно.... кадрите падаха на половина....
Оправих го като качих AGP/PCI на 72/36.... заспа []
При мене тоя момент с накъсването също го имаше като кача над 302-303MHz FSB-то... само дето не накъсваше на 2-3 минути по веднъж, ами почти постоянно.... кадрите падаха на половина....
Оправих го като качих AGP/PCI на 72/36.... заспа []
DPetrov - не знам къде точно ти се появява това, според мен проблема не е чак толкова в nVIDIA...проблема се нарича DirectX! Много пъти се е получавало така и то без основателна причина, просто си решава че трябва периодично да сеца и тва е. Това е обаче само D3D проблем.
Виж ако и quake 3 е същата работа значи проблема най-вероятно е температурата... а защо не и двете взети заедно. Ама така е, който не може да си напише engine за OpenGL минава тънко с D3D от което страдат гамерите []
Mollov добре че нямаме почва за такива хардуерни проблеми []
Аз съм с АСУС 4200 128ддр и имах такъв проблем с 44.03 та се върнах на 41.09 и все още съм с тях ако с 45.43 няма проблеми и са добри и бързи драйвери кажете моля за да си ги кача
между другото това със АГП шината оказва олияние на Асус 875 дъното,което и на мен ми направи впечатление,като е по висока намалява,сега ше тествам на Епокса как е
А може и от ДХ да е,но пък защо с 41.09 нешата спят?Във всеки случай е невероятно дразнещо,дано го решим тоя проблем........но като се замисля ЛОЕ май е прав...къса като му скимне,одеве поиграх малко Диабло и то на сървъра БН европейския сървър,където линията ми се задъхва:100%,преди малко в Сп режим пред 1-2 мин къса,къса...може и да е прав да ви кажа,не съм се замислял върху тва сега
Важното е да го решим[:D]
Действително и при мен p4p800 на 72/36 сецаше по-малко от 66/33, но все пак сецаше. Пробвайте с шина 60/30 и казвайте резултати