Zdraveite!
Kanq se da si kupuvam novo PC. Za osnovnite komponenti sum veche naqsno kakvi shte budat kato marka i model. Sega ostava da izbera edni ot nai-vajnite neshta - zahranvane, ventilator za CPu-to i za kutiqta, kakto i samta kutiq . Nadqvam se s vasha pomosht da uspaeq da izbera naistina dobri neshta. Za zakupuvaneto na tezi neshta moga da otdelq $80-90 ili malko pove4e eventualno. Taka 4e kato se suobrazqvate s tazi suma vi molq da mi preporu4ate kakvoto smetnete 4e 6te e nai-podhodq6to. Drugata mi molba e da mi pishete za vseki konkreten komponent koq firma go vnasq, nqkakvi tehni magazini ili showroom-ove, nqkakva orientirovu4na cena. Poneje ne sum ot Sf i iskam da prou4a koe ot kude moga da vzema predvaritelno, i kato doida napravo da hodq i da kupuvam, a ne togava da trugna da obikalqm i da razpitvam tuk i tam. Eto sega i drugite komponenti, na koito sum se sprlq, za da imate predstava kakvo shte trqbva da se pomesti v kutiqta i suotvetno da se zahranva i ohlajda:
K7 1700+ PalominoXP/Thoroughbred BOX
EPOX 8RDA+ nFORCE-2, DDR400, SB5.1, Lan, AGP 8x, ATA133, USB 2.0, 1394
2x256MB DDR 333MHZ
ATI RADEON 9100, 128MB DDR, TV In/Out
Logitech InternetNavigator, PS/2&USB, Black
Logitech, Optical Rolon, Black
60GB Hitachi/IBM Deskstar 180GXP, ATA/100, 7200, 2048k
TEAC CD-W540E, Black
TEAC 1.44MB, Black
Osven tezi neshta imam edin mnogo "Veht" QUANTUM FIREBALL SE2.1A i 12X CD-ROM CYBERDRIVE, koito sushto shte vlqzat v kutiqta. Blagodarsko