Боби ти май се бъркаш. Tи май говориш за ZS . Той ми е ясен - съседа има такъв. Аз питах за ЕS.
Боби ти май се бъркаш. Tи май говориш за ZS . Той ми е ясен - съседа има такъв. Аз питах за ЕS.
LOL Митак съгласен ...... моя грешка... не обърнах внимание..... иначе и хабер си ниамам за ES
Моето мнение е че всеки следващ модел на тази марка е по-добър от предшественика си. Незнам защо спорите по този въпрос, но ако искате да определите коя карта е по-добра просто използвайте RightMark - http://audio.rightmark.org/ ( говориме за хардуера ).
Проблема според мен е софтуера - например как да накараме хардуерния декодер на DD и/или DTS да декодира AC3 потоците на някой DivX.
Въобще някой ако знае сайт посветен изцяло на Audigy 2 да каже...
Колкото до KXProject - само за музиканти
Dobre,imam vupros :
Az v momenta sum s Audigy2
kakvo shte stane ako si svalq driverite za ZS ?
НЯкои пражил ли го е досега?
Ами аз ги сложих на Audigy. Всичко си работи ок и мога да ползвам само тези от екстрите които поддържа хардуера ми.Между другото Audigy ЕS се оказа аудиджи без 1394. Гледайки го и сравнявайки го с Audigy LS разлика няма никаква освен в цената - 16 евро в повече за LS.
Absolutno nikakyv problem.. to si pishe na site..che driver-ite sa za Audigy 2/ZS... to razlika realno poglednata nqma...