Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 32 от общо 32

Най-доброто PC за $850

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Най-доброто PC за $850

panzer, гледал съм dvd на 28" телевизор ! по-конкретно - матрицата и синята бездна. освен това съм рипвал и кодирал жана дарк и синята бездна. няма как да ти докажа, но разлика няма при правилно кодиране. впечатления като твоите могат да бъдат придобити след гледане например на анализирай това, което е един ужасен рип и още по-ужасно кодиран. не знам колко разбираш от divx, но там трябва да се следят 4 основни параметъра и не-знам-си-колко допълнителни. пикселизацията, която най-вероятно имаш впредвид, като казваш, че картината е кофти, се избягва при правилно съчетание на всички параметри. последния рип, който ми попадна, беше на ченгето в мен, и не беше лош, като се има впредвид, че се е гонило събирането на филма на един диск. продължавам да смятам, че за масовата аудитория dvd-то ще си остане, но на нас divx-a ще ни спести парите за dvd ;-)

Променено от FearMe на 31/01/2001 12:28:39

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Най-доброто PC за $850

Az li4no ne bix si kupil Sony monitor. Xubavite modeli sa adski skypi i prosto ne si zaslujava. Az imam zapisva4ka Yamaha 4/4/16 i sym mnogo dovolen ot neq. 4uval sym 4e Yamaha pravqt edni ot nai-dobrite zapisva4ki. Za HDD-to mislq 4e IBM sa nai-dobri. Za Seagate mi kazaha mnogo kofti neshta(ne za markata a za diskovete koito pristigat v Bulgaria). Do predi nqkolko meseca karax na Quantum i sys tqx syshto sym nqmal problemi. A sega kato gledam cenite na hardovete razlikata mejdu 30 i 40Gb IBM e okolo 5 dolara!!!.

Kupi si DVD. Koi znae moje da reshish da gledash DVD filmi i togava shte syjalqvash 4e ne si si kupil.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Кое е по-доброто решение - IPTV или DTV?
    От euzebio във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 3
    Последно: 16-01-11, 22:55
  2. Кое е по-доброто решение...?
    От stoian_angelov във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 11
    Последно: 14-03-08, 00:45
  3. Най-доброто дъно за Pentium III CPU
    От bdanov във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 6
    Последно: 20-03-07, 22:00
  4. Най-доброто за 300 лв.
    От PPechev във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 23
    Последно: 08-09-03, 10:29
  5. Най-доброто дъно ?
    От Aquadark във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 9
    Последно: 27-12-01, 03:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе