Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е готварската ви печка ?

Гласували
289. Не можете да гласувате в тази анкета
  • AEG

40 13.84%
  • Amica

9 3.11%
  • Beko

18 6.23%
  • Bosch

20 6.92%
  • Candy

1 0.35%
  • Crown

4 1.38%
  • Diplomat

3 1.04%
  • Eldom

8 2.77%
  • Electrolux

36 12.46%
  • Fagor

6 2.08%
  • Finlux

1 0.35%
  • Gorenje

77 26.64%
  • Hotpoint-Ariston

9 3.11%
  • Indesit

14 4.84%
  • KTN

0 0%
  • Neo

4 1.38%
  • Zanussi

5 1.73%
  • Други

34 11.76%
Страница 34 от 65 ПърваПърва ... 24323334353644 ... ПоследноПоследно
Резултати от 496 до 510 от общо 969
Like Tree96Одобрявам

Готварски печки / FAQ на първа страница - обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на kokovox
    Тук е от
    Jan 2015
    Живее в
    Пловдив

Отговор: Готварски печки / FAQ на първа страница - обсъждане, мнения

Ганьо на Ханза са и тънки и некачествени ламарините. Не гледай само обема, но и изолацията на фурната. Обикновено по-скъпите модели са по-качествно направени.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2017

Цитат Първоначално публикувано от kokovox Виж публикацията
    Ганьо на Ханза са и тънки и некачествени ламарините. Не гледай само обема, но и изолацията на фурната. Обикновено по-скъпите модели са по-качествно направени.
    За дебелината на ламарините на Ханза вече придобих известна представа и съм съгласен за по-скъпите модели. Но какво значи по-скъпи? Ханза за 515 лв. сега, която преди две седмици беше 469 лв., после стана 449 лв., после се върна на 579 лв., а онзи ден падна рязко до 437 лв. То това направо са борсови котировки, а не цени на печки. На същата борса котировката на Електролукса беше паднала за кратко на 558 лв., а междувременно пък Занусито се предлага до утре на цена от 489 лв. Е кое сега е по-евтино и по-скъпо, че вече се обърках? Разбира се, говоря за по-скромните модели на Електролукс и Зануси, но и на Ханза, защото имат и доста по-скъпи.

А в интерес на истината от Емаг вече са ми върнали парите и чакам всеки момент да ги видя в сметката си. Изненадаха ме приятно, защото можеха да чакат 14-дневния срок. .

4. Banned
    Тук е от
    May 2017

По-скромните модели на Електролукс са напълно достатъчни.Като качество/цена са без конкуренция.

5. Тук е от
    Sep 2017

Да, благодаря за мнението. Електролукса си ми остава основна опция, но сега видях един Уърлпул за 699 лв. с всички екстри и пак се зачудих. Зачудих се, защото му дават 60 литра фурна за ширина 50 см., а пък на аналогичния му модел с ширина 60 см. фурната е с 1 литър по-малка! Как стават тия чудеса, не знам. При това цената и на двата модела е еднаква!

6. Banned
    Тук е от
    May 2017

Проблемът при Уърпул е след гаранцията!
    Имам впечатление от оторизираният сервиз в Пловдив.Никакви резервни части не мога да поръчам и закупя от тях.Няма значение дали е фурна или друг електроуред на марката.

www.electrosound.org
    23 модела на Електролукс с най-подробна информация на функции,страна производител и цени от 470лв-до......

Самите фурни са направени за лесно почистване.Стъклата се вадят,носачите на скарата и тавите също-без инструменти.
    За качеството на материалите съм писал в темата,затова няма да се повтарям.
    Този пост е редактиран от Viking72; 30-09-17 в 02:33.

7. Тук е от
    Sep 2017

Колкото и нескромно да звучи, имам чувството, че откакто се вълнувам от въпроса за обемите на фурните, производителите се юрнаха да правят все по-големи такива. Стигна се дотам, че аз, пренебрегвайки горчивия си опит с Ханза, пак си поръчах същата марка, но малко по-различна модификация и с 1 литър по-голяма фурна! Изкуши ме естествено неправдоподобната цена от 399 лв. И този път ламарините си бяха идеално гладки, но пък сглобката беше ужасна - от единия край керамичният плот правеше козирка, а панелът с копчетата направо играеше. Но най-изненадващото беше, че когато мерих една от тавите на сегашната ми печка 55 см. широка, тя направо падна вътре в бездънната фурна на тая Ханза 50 см. Както и да е, върнах я, но още не дочакал обратния превод на парите и гледам вече Горение предлагат фурна от 70 л. на 5 етажа при ширина 50 см!. Е да, стените й са по-тънки от тези на други модели на Горение, но съм доста изкушен от литража.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    May 2017

Що си правиш експерименти?
    Електролукс имат и модели около 400 лв,като цена-качество са без конкуренция.
    Аег-то е премиум марка на Електролукс,затова не пиша за него.
    Бош с механично управление е под тази цена, няма какво да му се счупи.Ламарината и сглобка са добри.
    Този пост е редактиран от Viking72; 29-10-17 в 01:17.

10. Тук е от
    Sep 2017

И аз се чудя на себе си защо, а пък вече бях решил за Електролукс и даже кой модел точно да взема. И тогава попаднах на Горение-то, пък те, освен големи като фурни, нали се водят и големи като производители. Тук в началото на темата има една анкета и според нея близо 30% са с печки Горение. А на мен проблема ми не е в абсолютната липса на 100-200 и дори 300 лв., а да взема нещо надеждно за добри пари, но не непременно най-евтино. Плюс това жената каза, че посмъртно няма да приеме друго, освен печка с керамичен плот, което си е аргумент, каквото и да си говорим.

11. Banned
    Тук е от
    May 2017

Бг Ганьо купи на жената ти отделно фурна и котлони,ще си номер едно!
    Да вграждане в шкаф и става печка.

12. Тук е от
    Mar 2014
    Живее в
    София

Ако ще е фурна, задължително с пиролиза. Другото е компромис.

13. Junior Member
    Тук е от
    May 2013

Здравейте, и аз разглеждам офертите на печки, чакам черния петък. Засега ми харесват Електролукс и може би Уърпул. Конкретно, питането ми е относно Емаг, поръчвал съм неща от тях но дребни. Има ли проблеми с такива по-скъпи уреди, относно гаранции. Имат една фурна която е 600 лв, разопакована 410, което си е сериозна отстъпка за една опаковка. Как мога да разбера в какво състояние е, имат доста такива също и с деформации по външната част-ама какви точно? Някой запознат ли, съжалявам че малк бягам от темата...

Изпратено от моят Xiaomi Mi5s, с помощта на Tapatalk

14.  

15. Тук е от
    Sep 2017

Единственият начин да се разбере е, като го огледаш при получаването и го върнеш веднага, ако нещо не те устройва. По принцип Емаг са коректни, но аз до сервиза им още не съм стигал. Проблемът е, че при тях няма как да се видят и пипнат нещата предварително. Наскоро си поръчах и един хладилник от тях, който се водеше разопакован, а пък като пристигна ми се стори, че въобще не е бил пипан и отварян. Защото разопаковането може да знтачи и ползване до месец. А когато е с дефект, деформация при тарнспорта и т.н. ,те го отбелязват, като човек трябва да прецени дали го устройва или не при огледа в момента на получаването. Моят опит показва, че всичко трябва да се гледа най-внимателно на място още при получаването, защото после става по-сложно за всички по веригага. Да, връщат парите и куриерите си прибират обратно пратката, но отнема много повече усилия и време.

Аз обаче по повод на Емаг друго се питам - как е възможвно да продават електроуреди с кратки упътвания на румънски. Това би трябвало да е забранено, ама явно не е или има вратичка.

16. Junior Member
    Тук е от
    May 2013

Знам, че за хранителните стоки трябва да има на бг език съставките. За уреди не съм сигурен, може би там е вратичката. Ами пишат за тези вградени фурни, деформации по външната част, ама ако е странично ме ми пречи, тя вградена. Никъде не описват, нито снимки има. Кофти, освен да поръчам и да връщам ако не ми хареса.

п.с. За ползването мисля, че не приемат такива уреди обратно. Друг е въпроса, кой гледа или преценя дали е ползвана или не

Изпратено от моят Xiaomi Mi5s, с помощта на Tapatalk

17. Senior Member Аватара на kokovox
    Тук е от
    Jan 2015
    Живее в
    Пловдив

Няма вратичка незаконно да се продават уреди без пълно упътване на български език от поне 2007. Още го правят, някои търговци, защото българските потребители не се оплакват.

18. Banned
    Тук е от
    May 2017

Ама този Емаг,Ви е взел акъла?
    После плачете,защо?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 34 от 65 ПърваПърва ... 24323334353644 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Strong / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 21
    Последно: 19-03-24, 12:10
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 1775
    Последно: 08-12-10, 14:43
  4. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе