Re:Покупка на миялна машина - безсмислено или напротив?
Цитат:
Първоначално публикувано от Kasap
Бе не е много прилична цената, но определено си струва. А и колегата Ivan19, вземайки решението пост-фактум, е доста ограничен от към избор.
Цената е прилична като за Бош разбира се. Зависи от гледната точка. Модела 5102 не се внася от доста време и в момента е до изчерпване на наличните количества в търговската мрежа. Май го има само в ТМ. Цената му е доста по-ниска от тази на която се е продавал като актуален, около 700лв, до колкото си спомням, и затова в момента е на сметка да се купи. Сменя го SKS50E12, който е с по голям капацитет-6 компл. 1прог. повече-70гр. и индикация, и за лиспа на гланца. Но пък е по-скъп. Цитат:
Първоначално публикувано от Ivan19
Благодаря за предложенията и на двама ви! Тъй като само в линка на Kasap има размери, мога да кажа, че даденото от него предложение става за моите условия. Цената наистина не е малка и затова пак ви питам има ли смисъл да поизчакам малко докато събера пари за БОШ или както предлагат много от писалите в тази тема и Мидеа ще ми върши същата работа.
Ако питаш мен по-добре изчакай, и си вземи някоя от двата Боша. Аз лично Мидеа-Краун-Нео не бих си купил. Това е лично мнение, като не искам да обидя никой! Успех в избора!
Цитат:
Първоначално публикувано от diterh
Цената е прилична като за Бош разбира се. Зависи от гледната точка. Модела 5102 не се внася от доста време и в момента е до изчерпване на наличните количества в търговската мрежа. Май го има само в ТМ. Цената му е доста по-ниска от тази на която се е продавал като актуален, около 700лв, до колкото си спомням, и затова в момента е на сметка да се купи. Сменя го SKS50E12, който е с по голям капацитет-6 компл. 1прог. повече-70гр. и индикация, и за лиспа на гланца. Но пък е по-скъп. Ако питаш мен по-добре изчакай, и си вземи някоя от двата Боша. Аз лично Мидеа-Краун-Нео не бих си купил. Това е лично мнение, като не искам да обидя никой! Успех в избора!
Ми то за това го и препоръчвам... Ако си запознат, кажи моля те, дали се намира някъде аналога на Siemens? Че изчезнаха нещо... :taz
Мидеа-Краун-Нео, не биха свършили работа в случая. Единсвената подходяща в ниския клас /цена под 400 лв./, би била от гръцките "Morris". Ама няма откъде да се намери, предвид това, че завода затвори кепенците преди близо година.
Аналог на SIEMENS, не се внася от няколко години, но може и да е останала бройка в някой магазин. Политика на вносителите, а и миялни от този тип, се търсят доста по-рядко. Иначе се произвеждат http://www.siemens-home.de/produktsu...Cler/list.html
Re:Покупка на миялна машина - безсмислено ил
Знам, че се произвеждат, но ми беше странно, че не съм ги виждал от доста време по магазините. Иначе за всичко си има пазарна ниша. Аз имам две такива - SIEMENS и BOSCH. Плюс една изгъзица на Candy, която пък е върхът на сладоледа :god.
Да. Така е , но пазарната им ниша в България е доста скромна и Експо2000 явно смятат, че модела на Бош е достатъчен. Поне за сега!