Може ли някой да ми каже дали е възможно да се поставят телескопични водачи на фурна AEG B 5701-4, от къде могат да се закупят и приблизителна цена. Благодаря!
Може ли някой да ми каже дали е възможно да се поставят телескопични водачи на фурна AEG B 5701-4, от къде могат да се закупят и приблизителна цена. Благодаря!
Предполагам, че може... Въпрос на майсторлък. Водачи могат да се закупят от специализираните магазини за мебелен обков и кухненско обзавеждане. Цени - според града и клиента. Защо не пуснеш една снимка на фурната с отворена врата?Първоначално публикувано от vesela 4013
фурната още не е поставена, но водачите в нея са обикновени, като при другите фурните за вграждане. В сайта на AEG прочетох, че може да се поставят допълнително, но за България незнам как става и кай е официалния вносител. В техномаркет незнаят за такава възможност.
малко не ми е ясно какво имаш в предвид телескопични водачи.но ако си представяш тези дето са на колите на задния капак по добре недей !после да няма изтрели у вас.
Телескопичните водачи са същите като при водачите/телескопите/ на кошниците на миялните машини, а на автомобилите са с вакум помпички
Оторизиран сервиз на AEG е К&К Сервиз Можете да се обърнете към тях предполагам че могат да се доставят стига съответния производител да ги предлага За поръчка ще са ви необходими Марка , модел и продуктов номер тези неща са написани на стикера на изделието Успех