Резултати от 1 до 3 от общо 3

въпрос за мини фурна diplomat LX 3520Tfan

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. pas
    pas е офлайн

Тук е от
    Mar 2009

въпрос за мини фурна diplomat LX 3520Tfan

Привет на всички от този форум!В един магазин видях въпросната "мини" фурна"-ДИПЛОМАТ LX 3520,която е само фурна без котлони отгоре, което ме устройва напълно,но си зададох въпроса защо е мини след като на Раховците фурните са по 35 литра,а на Дипломата LX 3520 Tfan е 39 литра,реотаните са 650 w. горен и 820 w долен.Има вентилатор и таймер за време .Абе с една дума ме устройва,но като се разрових из нета НЕ ОТКРИХ такъв продукт,даже и в сайта на Дипломат.Какъв е варианта да е някое менте? Ако има някой с подобна фурна,нека да сподели мнението си за нея.Предварително ВИ благодаря!

2.  

3. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Re:въпрос за мини фурна diplomat LX 3520Tfan

Цитат Първоначално публикувано от pas
    привет на всички от този форум. в един магазин видях въпросната "мини" фурна ДИПЛОМАТ LX 3520 която е само фурна без котлони от горе, което ме устройва напълно,но си зададох въпроса защо е мини след като на раховците вурните са по-35 литра а на диломата LX 3520 Tfan е 39 литра.реотаните са 650w. горен и 820w долен има вентилатор и таймер за време . абе с една дума ме устройва но като се разрових из нета НЕ ОТКРИХ такъв продукт даже и в сайта на дипломат .какъв е варианта да някое менте . ако има някой с подобна фирна нека да сподели мнението си за нея. предварително ВИ благодаря.
    Не е ДИПЛОМАТ. Пусни едно търсене в Гугъл само за LX 3520 и ще видиш за какво става дума.

4. pas
    pas е офлайн

Тук е от
    Mar 2009

Re:въпрос за мини фурна diplomat LX 3520Tfan

Благодаря за съвета.Потърсих и видях,че се предлага от фирма Рикошет,която от 8 г. е с търговска марка Дипломат.На едни от предлаганите артикули примерно пише мини готварска печка ДИПЛОМАТ, докато за тази фурна пише само мини фурна lx 3520.Явно съм се заблудил от надписа на фурната в магазина,щампован на капака, но пък и на документите пишеше Дипломат,но нещо ме съмнява.Все пак мерси за съвета.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Diplomat или Tesy
    От reg_dol във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 81
    Последно: 19-01-14, 16:25
  2. Фурна Бош - нов заден панел или нова фурна?!
    От tikettiket във форум Ремонт и сервиз - Бяла техника
    Отговори: 2
    Последно: 21-07-13, 10:34
  3. Избор на мини фурна?
    От fitil4o във форум Малки домакински уреди
    Отговори: 0
    Последно: 02-10-11, 03:18
  4. Фурна за вграждане - въпрос ?
    От DEF във форум Бяла техника
    Отговори: 12
    Последно: 20-01-08, 00:51
  5. Eldominvest ---- Diplomat
    От valepika във форум Бяла техника
    Отговори: 9
    Последно: 28-06-06, 23:27

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе