Ще купувам няколко ел.уреда, а бюджета ми си има граници. Кои от следните уреди биха излезнали сполучливи и при избор на евтини марки (Нео, Мидеа и др. подобни) и за кои задължително по-маркови:
- съдомиялна (12 комплекта)
- пералня със сушилня
- ел.печка
- абсорбер
- хладилник
- климатик
- LCD TV
Засега съм се спрял на вариант с евтина ел.печка Нео и се чудя за евтина съдомиялна, но при съдомиялните разликата в цените не е голяма. Климатика, пералнята и хладилника мисля да са маркови.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  От абсорбера, няма да спестиш много, та си вземи нещо марково /не е необходимо, да е скъпо/. С климатика - никакви компромиси! Пък и той е най-скъпия електроуред, макар в този форум да не гледаме на климите точно по този начин.
 От абсорбера, няма да спестиш много, та си вземи нещо марково /не е необходимо, да е скъпо/. С климатика - никакви компромиси! Пък и той е най-скъпия електроуред, макар в този форум да не гледаме на климите точно по този начин.  

и да продължава да мие чиниите на ръка . От там ще спестиш пари за по качествени ел уреди а да не се занимаваш с Нео , Аз от нео бих взел само тостер
и да продължава да мие чиниите на ръка . От там ще спестиш пари за по качествени ел уреди а да не се занимаваш с Нео , Аз от нео бих взел само тостер  
  Първоначално публикувано от Julian
 Първоначално публикувано от Julian   
  . Какво ли щеше да се случи ако си бяха пуснали техния климатик през Декември или Януари?
. Какво ли щеше да се случи ако си бяха пуснали техния климатик през Декември или Януари?