-   
Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения
  Здpaвeйтe!
Πoнeжe ceгa в еМАG и TEXHOMAPKET въpвят няĸaĸви "peвoлюциoнни" ĸaмпaнии, peшиx дa ce възпoлзвaм и дa cи ĸyпя пepaлня. Kaĸтo пpи xлaдилницитe, вaжнитe пapaмeтpи pядĸo ce cпoмeнaвaт в cпeцифиĸaциитe, тaĸa чe пaĸ щe ce дoпитaм дo cпeциaлиcтитe.

Πpeпopъчaйтe ми няĸoи ĸoнĸpeтни мoдeли, aĸo въoбщe имa тaĸивa oт ĸaмпaниятa, зa ĸoитo cи cтpyвa. 

Πepaлнятa щe ce пoлзвa oт 2-4 члeннo ceмeйcтвo.
Kaпaцитeт: 5-7ĸг
Зapeждaнe: пpeднo
Paзмep: aĸo e възмoжнo дa e пo-ĸoмпaĸтнa, нo нe e oт peшaвaщo знaчeниe
Цeнa: 500-800лв (Πoнeжe пpoчeтox, чe зa нaй-дoбpитe paзyмнaтa гpaницa e 1000лв cи миcля, чe c oтcтъпĸaтa щe мoгa дa влязa в 700лв, нo aĸo oтcтъпĸитe ca caмo тъpгoвcĸи тpиĸ и зa 700лв нямa дa cи взeмa нeщo ĸoй знae ĸoлĸo пo-paзличнo oт тeзи зa 500, мaй нe cи cтpyвa дa ce нaбyтвaм.)
Дpyгoтo ocтaвям нa вac

Блaгoдapя пpeдвapитeлнo!
    -   
   -   
  Със Е-маг внимавай. Конкретно гледах една пералня Беко която и на сайта на Беко нямаше такава. Имам съмнение за голямо разминаване в описанието.

Sent from my LG-D290 using Tapatalk
    -   
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
VLADO 66 

Благодаря за предложението! Може ли да напишете и два реда коментар, защо точно този модел ми препоръчвате?
Сега се сетих и за още едно предимство на техномаркет и еМАГ - доставката. Живея в малък провинциален град и безплатната доставка ще ми спести не малко пари.

@Иван Вълков
Затова пиша тук и се надявам да взема уред по препоръка от разбирачи.
    -   
  Значи повечето уважаващи себе си търговци предлагат безплатна доставка с куриер. Пазариш стока за 500-600 лева на фона на тях могат да се бръкнат 20 лева. Може погледнеш малко по-нагоре в мненията аз на какво се спрях и от кой магазин. Не забравяйте че на днешно време всичко е и голяма доза късмет.

-   
   Цитат:

Иван Вълков 
   Значи повечето уважаващи себе си търговци предлагат безплатна доставка с куриер. Пазариш стоканза 500-600 лева на фона на тях могат да се бръкнат 20 лева. Може погледнеш малко по-нагоре в мненията аз на какво се спрях и от кой магазин. Незабравяйте че на днешно време всичко е и голяма доза късмет.

Разгледах, но ми се иска да заобиколя марки като Беко и подобни. Дори бих отпуснал бюджета с още някой лев за Бош, ако си струва. Искам да купя нещо с което няма да имам проблем. А за късмета... съгласен съм, но гледам да сведа ролята му до минимум, като заложа на производител, висок клас и т.н.
Надявам се да чуя някое компетентно и обосновано мнение тук. Сигурен съм, че има от кого. :)
    -   
   Цитат:

twist69 
   Благодаря за предложението! Може ли да напишете и два реда коментар, защо точно този модел ми препоръчвате?
Сега се сетих и за още едно предимство на техномаркет и еМАГ - доставката. Живея в малък провинциален град и безплатната доставка ще ми спести не малко пари. 
@
Иван Вълков
Затова пиша тук и се надявам да взема уред по препоръка от разбирачи.

Това беше върхов модел преди две години.Словенско производство с преболедувани детски болести.
    -   
  Аз лично не бих взел Горене за пералня или сушилня. Имам най-скъпия им модел от миналата година (1000+лв) сушилня и съм разочарован. 10 годишния бош втора ръка пералня е в пъти по-тих и добре направен. После чух от приятели, че и те са имали проблеми с перални Горене на втората година. Аз бих заложил или на немска втора ръка или на АЕГ или ЛГ за нова пералня. Полско/турските нови бош направени за източна Европа не ги знам, колко са качествени.
    -   
  BOSCH WAE283ECO За тази какво ще кажете?
    -   
   -   
  Какъв точно и е транспортния дефект? В описанието не пише и няма снимка на конкретния продукт. Иначе на какъв език са програмите върху машината - немски? Ще дойде ли с български инструкции? Иначе модела е добър според немския амазон: http://www.amazon.de/Bosch-WAE283ECO.../dp/B00HJST94Y
    -   
   Цитат:

kokovox 

Звъннах им по телефона. Дефектите са драскотини - по ваничката за препарат, по горната част на капака, по страничната част на пералнята. Сега си мисля какво трябва да и се случи на тази пералня за да претъяи толкова травми на толкова талични места и дали тези драскотини, няма да са повод за корозия.
    -   
  Абе те нови ги отварят че имат драскотини, някой даже вдлъбнатини. Важното е да работи дълго време безпроблемно.

-   
   -   
  Тази пералня най-вероятно е 90% пластмаса. Корозия няма да има.