Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения
Я не се занимавай с глупости.
Какво значение има,че пералнята ще е малко напред?
И 3-4см ще решат ли проблем?
Самсунг,може би телевизор,но да са по-добри при пералните от Електролукс?
Мерлони груп ги правеше за Европа,сега и руските заводи.
По едно време всичко на Самсунг беше Ардо,най-калпавата пералка на жабарите.
Искаш да е монтираш в банята ли?
Колега Viking72 какво точно те интересува за моите Перални че неразбрах какво питаш, май не ти харесва какво съм написал. Впрочем пералните са купувани в БГ и се ползват в БГ. Аз живея и е България по 6 месеца и в Англия по 1 година, после пак в БГ. Но неразбирам какво теб това те интересува. Аристон нее най евтината Марка и какво за гаранцията в важи си всичко. Това че на теб не ти изнася мен не ме интересува аз сам си доволен от Марката и нямам оплаквания.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Viking72
Искаш да е монтираш в банята ли?
Блока е панелка. Първо се влиза в сухо помещение приблизително 120широко и 200 дулго. В това помещение е мивката , до нея пералнята и отгоре бойлера. Пералнята е в дъното до вратата на мокрото помещение , която се отваря навътре . Реално след малка интервенция в сухото помещение ще мога да събера 60 см. стандартна пералня , която леко ще излиза пред светлият отвор на вратата. За това търсех тънка пералня ,но решихме да изкъртя и да вземвм стандартна а не пак някаква екзотика
Аристон-Индезит са много проблемни перални.
Ламарини ръждясват,губят памет,горят процесори,слаба механика.
- - - - - - - - - -
Цитат:
kurdamon
Блока е панелка. Първо се влиза в сухо помещение приблизително 120широко и 200 дулго. В това помещение е мивката , до нея пералнята и отгоре бойлера. Пералнята е в дъното до вратата на мокрото помещение , която се отваря навътре . Реално след малка интервенция в сухото помещение ще мога да събера 60 см. стандартна пералня , която леко ще излиза пред светлият отвор на вратата. За това търсех тънка пералня ,но решихме да изкъртя и да вземвм стандартна а не пак някаква екзотика
Гледай пералката да е тежка и на сухо!
Браве на мен всичко ми изнася,но искам да предпазя хора,които залитат към дизайн.
[QUOTE=kurdamon;842789]Самсунг ги надминали в качество .Има ли някои от вас с тия модерни самсунзи с балончетата ? Как перат ? Дайте инфо по въпроса. [QUOTE]
И при мен ще има смяна със слим пералня, за да се отвори повече пространство в кухнята. Чакаме да сподели някой отзиви за Самсунг и смарт приложението.
Дълбочината по характеристики не отговарят на дествителността. При дадени 60см., вратата стърчи още 2-3 см напред. Отзад също има минимум 5 см луфт, иначе започва да мачка маркучите от лашкатането на центрофугата.
Здравейте, бихте ли препоръчали пералня до около 600 лв макс? Да има основните програми, за памук, за бързо пране. Не държа на отложен старт. Да е издръжлива, че ще пере малко бебе. Може да има предпране и допълнително изплакване, обороти поне 1200. Защитата от преливане плюс ли е или е просто маркетингов трик?
Набелязала съм няколко модела на база прочетеното тук, ако може за помощ или предложете по-удачни. Най-вероятно ще се вземе на изплащане. Прочетох, че за Пловдив може да препоръчате магазини.
https://www.tehnomix.bg/edra-byala-tehnika/peralni/peralni-s-predno-zarezhdane/peralnya-bosch-wab-28280
http://www.technopolis.bg/bg/Washing...284BW/p/688321
https://techmart.bg/%D0%9F%D0%B5%D1%...WW70J3283KW1LE
ПЕРАЛНЯ AEG L6FBI27W | Перални | Перални | Домакински е
ПЕРАЛНЯ BEKO WMY 71283 LMB2 | Перални | Перални | Домакински 
АЕГ за 729лв според мен е най-ок.И Електролукса е опция, но за 250 евро пералня Електролукс... колко е Електролукс само тя си знае...Интересно, че тия модели на АЕГ и Електролукс с до 1200 оборота макс тука ги няма.
Още един глас за AEG- то, но ако финансово сте притисната до 600лв., бих заложил на BEKO.
Отправлено с моего LG-H990 через Tapatalk
Първият ми линк е грешен, но не мога да го оправя и го слагам тук https://www.tehnomix.bg/edra-byala-t...osch-wab-28280
За този Бош какво мислите? А какво искате да кажете, че тези модели до 1200 оборота ги няма тук?
И от мен още един глас за AEG-то
Става на въпрос, че ги няма в Холандия.Има интентични модели,но са по 1400 оборота и цената им е с по 150 евро по скъпа.Едва ли е само заради 200 оборота повече.Особенно за тоя Електролукс за 500лв...,ако използват същото качество на материяли които използват за тукашния пазар няма как тука тоя Електролукс да е почти 500 евро а в бг 500лв.Купувал съм си в бг примерно част за италиянска кола за 200лв по всичко изглеждаше че е оригинална, но за всеки случей проверих цената и в Холандия как е, беше 100 евро.Тоест нещата се препрокриваха.
Цитат:
irrenna
Ползвам пералня Bosch и за мен е много- добра марка, но този модел е нисък клас.
Отправлено с моего LG-H990 через Tapatalk
Цитат:
itallianeca
Става на въпрос, че ги няма в Холандия.Има интентични модели,но са по 1400 оборота и цената им е с по 150 евро по скъпа.Едва ли е само заради 200 оборота повече.Особенно за тоя Електролукс за 500лв...,ако използват същото качество на материяли които използват за тукашния пазар няма как тука тоя Електролукс да е почти 500 евро а в бг 500лв.Купувал съм си в бг примерно част за италиянска кола за 200лв по всичко изглеждаше че е оригинална, но за всеки случей проверих цената и в Холандия как е, беше 100 евро.Тоест нещата се препрокриваха.
За Европа е минимум 1400 оборота,затова с по-ниски обороти на центрофуга,няма нови перални.