-
Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения
Колеги,
баща ми се оплака, че помпата на 20г+ годишения Кьортинг е заминала. Иска да я сменя. Кои модели сега на пазара са ремонто пригодни? Имах АЕГ за което ми помогнахте да диагностицирам и беше с запечатан барабан така, че имам да му спестя евентуалната смята на целия барабан.
-
То вече с отваряеми не знам дали изобщо има. 4-та серия на Bosch бяха все оща такива допреди няколко години, но как са сега не знам.
-
Ако другото е ОК, смени му помпата с читава и не си слагай таралеж в гащите!
-
Пералнята е доста изгнила вече към то 25-30 годишна е вече. Решението за смяна е взето вече и не е мое.
-
Да взима там нещо евтино от черния утре и да не мисли за ремонти. В днешно време нищо вече не е ремонтопригодно от смислова гледна точка, прост евро капитализъм(ремонта струва повече от нова пералня).
-
Помпата и барабана нямат никаква връзка.Помпата се сменя за 5 минути.Алтернатива е помпа за Горение, но трябва да се обадите на БГ сервиз и да дадете номера и или модела на пералнята.
-
Взехме Bosch WAN28164BY. Уж били разглобяеми ще видим. Да знете от старата пералня някакви пари могат ли да се изкарат? Най-доброто което баща ми намери е да дойдат безплатно да я вземат което все е нещо.
-
Честито и със здраве да сия ползвате!
Наръчник на потребителя и инструкции за монтаж WAN28164BY | Bosch (bsh-group.com)
Отваряш горния капак и ще разбереш дали е разглобяема.
-
Добър избор. Явно 4-та серия все още не са ги направили с лепени казани. Честито и дано ви изкара маскимално дълго!
-
Това за казана как го разбра?
-
Здравейте, трябва да купя една пералня - SAMSUNG WW90DG6U25LKU4. Мнение има ли някой, старата е Whirpool, работи, но е малко ръждясала около капачето на филтъра.
Мога да я пръсна с един спрей, но с роднини не се излиза на глава.Благодаря.
-
Пералнята е получена преди към 7 часа в неделя. Изненанадоха ни от емаг.
-
На мен ще ми я донесат в петък. Т*s, без да искам си купих и един принтер - бял - Brother. Много добре изглежда.
-
Моля за малко помощ относно избора на пералня,спрял съм се на два модела.Единият е Electrolux EW6F2282E а вторият е Bosch WAN24066BY.Благодаря предварително.
-
За Електролукс, като че ли са лоши отзивите.Аз бих заложил на Бош!
Обаче, този модел който си посочил (Bosch WAN24066BY) е много "орязан" откъм екстри, които моята 18 г, пералня Хотпойн Аристон си ги има заложени още 2007г.Не знам от Бош защо толкова се скъпят за тези "екстри".
Предлагам ти пак 4-та серия, пак 8кг/1200 оборота, но с + реглаж на температура и + предпране , срещу 60-ина лева повече.:)
Това е модела : BOSCH WAN24170BY
https://www.bosch-home.bg/bg/mkt-pro...nes/WAN24170BY