-
Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения
Навлизаме в теории на конспирациите, но нищо чудно да има разлика в продуктите за тамошния пазар и този и у нас. Миналата година беше писал за модел на Bosch от най-високата серия, който не успях да намеря по наще техно вериги. Мнението му за AEG се припокрива с моето. Може би най-добрата пералня, която сме имали вкъщи (от ниските серии за немския пазар), макар и да не сме сменили 30 уреда. И само като вметка, това дрехите да ти миришат на препарат след прането не е еталон за качествено изпиране. При добро изпиране, след като извадиш дрехите не би трябвало да се усеща каквато и да е миризма.
-
Мириса зависи главно на кой цикъл на изплакване бута омекотителя.
-
Който иска да се пребори с конспирацията и да си купи хубава машина, трябва да влезе в сайта на производителя и да намери линк за поръчка на резервни части. Там има схеми и скици на различните модели. Сравнявате лагерните блокове на старите модели от високия клас с тези на новия модел, който искате да си купите. Ако са еднакви, значи нещата са о.к.
-
Може да се пробваш да намериш каквито и да е било данни за моделите с лепени казани.
Аз не успях, може на теб да ти се усмихне щастието.
Парт номер има само и единствено на казана, комплект с всичко.
-
Няма смисъл да се пробвам, аз такива не купувам, с изключение на слим моделите от нисък клас, за сами квартиранти. Четвърта серия на Бош в началото на 2021 не беше с лепен казан. Сега не знам как са.
-
На мен лично не ми пука да ли е лепен, или не е лепен казана. А да ми щади дрехите, и да не излизат на баница и твърди като подметки. Което е трудно постижимо за повечето перални. АЕГ са апсолютно иноватори в това отношение.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
Gena_bs
Би ли превел на български "андибул"?
Със сигурност има литературен синоним.
Най-близкото на "анди бул морков" ще е "Трън в задника". Просто на цигански тръна им се е видял малко и са го заменили с морков.
-
Андибул морков е синоним на ,,безпорядък, мазало, тотал щета,,
-
И какво пречеше да напишеш това или по-просто - боклуци?
-
Почвай да се интегрираш, че скоро това ще е новия официален език на република България.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
espace
Най-близкото на "анди бул морков" ще е "Трън в задника". Просто на цигански тръна им се е видял малко и са го заменили с морков.
Хората разправят, че когато нещо тръгнело да влиза в задника, то никога не било малко. Учудвам се, че някои се съмняват в аксиомата и са тръгнали да експериментират.
-
Китайците почват да мачкат яко на нидерландския пазар. 10 кила за 422 ойро. Няма такава оферта. https://www.bol.com/nl/nl/p/chiq-cw1...15428740550185
12 години гаранция на мотора
-
Е то и тука са с 10г. на мотора доста марки от Беко Груп.
-
беко съм имал само един хладилник / от скъпите/ с 5 г гаранция , умря на втората година и нищо с надпис на беко никога повече няма да влезе у дома
-
Здравейте.. Почти на 90 % се нагледах на този модел BOSCH серия 6
https://www.technopolis.bg/bg/Peraln...2Z2BY/p/652637
Заслужава ли си или има някаква уловка, защото виждам, че цената е доста по-ниска от другите модели 6 серия?