Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения
Изпълняваща функцията пране!
Демек - работещата.
Цитат:
Първоначално публикувано от
etalon21
Здравейте, имам нужда от бюджетна пералня за апартамент под наем. Ще обслужва 1 човек, по възможност с 5 год гаранция. Сега гледам по веригите и търся съвет: ще сгреша ли много с
GORENJE WNHPI84AS 8.0 kg, 1400 об/min, ИНВЕРТОРЕН МОТОР - в момента е 635 лв с 5 години гаранцияЛинк
Благодаря предварително за мнение от хора с познания!
Ще сгрешиш много. Имам такива апартаментчета, обслужващи по един - двама души и съм ги оборудвал с ПЛИТКИ перални, заради по-голямата им здравина. Заложи на INDESIT IM 762 MY, за да си нямаш проблеми. Ако намериш по-стария модел, с добра отстъпка - IMA 762B MY, можеш да вземеш и него, но няма кратка програма, която е много важна за сам човек. С 5 години гаранция са.
Цитат:
Първоначално публикувано от
dodo_pv
Ще сгрешиш много. Имам такива апартаментчета, обслужващи по един - двама души и съм ги оборудвал с ПЛИТКИ перални, заради по-голямата им здравина. Заложи на INDESIT IM 762 MY, за да си нямаш проблеми. Ако намериш по-стария модел, с добра отстъпка - IMA 762B MY, можеш да вземеш и него, но няма кратка програма, която е много важна за сам човек. С 5 години гаранция са.
Ясно, с една дума да бягам от Gorenje. Indesit обаче малко не ми вдъхва доверие като марка и функции, но ако практиката показва, че са издържливи, може и да пренебрегна недоверието си