Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 23 от общо 23

Някой има ли мнение за магазин ТЕХНОХИТ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Мнения
    14
    #16

    Re:Някой има ли мнение за магазин ТЕХНОХИТ

    Аз също имам миялна и пералня AEG от тях. Цената е около 25-30 % надолу от Техномаркет. Уредите са нови или максимум на няколко дни върнати от клиенти, затова и цената не е много ниска. Впечатленията ми от персонала са горе-долу ( говорят наизуст като всички продавачи). Това, което всъщност ме накара да пазарувам от тях е фактът, че уредите са с друго качество. Наистина.

  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2006
    Мнения
    10
    #17

    Re:Някой има ли мнение за магазин ТЕХНОХИТ

    Мнението на GENTE е абсолютно вярно.BOSCH,SIEMENS, MIELE, HOTPOINT , произведени за Германия, Великобритания и пр., не са като тези, продаваните в Техномаркет китайски ментета, но с етикети на горните марки, произведени за България и третия свят. Никакво значение няма, че се осъществява някакъв контрол от примерно немска страна, или пък отговаряло на някакъв стандарт.
    Аз също купувам само уреди, произведени в дадена страна за същата страна, няма значение какъв е магазинът. Не зная къде са сервизите на каквото и да е. Климатици Тошиба, произведени в Япония за Япония - там дръпнатите имат такава практика.

  4. Novice
    Тук е от
    Feb 2012
    Мнения
    1
    #18

    Re:Някой има ли мнение за магазин ТЕХНОХИТ

    Здравейте,да се включа и аз по темата,та преди Нова година искахме да си купим хладилник и отидохме в магазин на Технохит,харесахме си,купихме си хубав хладилник Индезит със система Total no frost,закарахме си го,пуснахме го,заработи екстра.Това на 28.12,на 13.02 тази година хладилника спря да изстудява,светнаха лампи,с две думи-развали се,при което се свързвам с магазина,защото гар.сервиз си е техен,умедомявам ги и те ми казват да експериментирам с хладилника и ,ако не тръгне,ще пратят технк,това на 14.02 сутринта всъщност,защото той се развали на 13 вечерта,та на 14 седобед вече обещаха да пратят техник,той дойде на следващия ден,каза,че има проблем с фреона,на по-следващия ден два,мери системата за течове и разхерметизиране,не се установява нищо,пълни го с фреон и казва,че трябва да поработи.Пуска го и цяла нощ мигат лампи,бръмчи хладилник,на сутринта леко е охладил,но светят контроли.Изгасих ги,както пише в ръководството за употреба,дадено ми от тях и излизам за работа и два часа по-късно ми се обаждат от къщи,че пак се размразява.На обажднето ми техника казва,че всичко с хладилната инсталация е наред,вероятно е проблем в електрониката.Обаждам се в магазина,те ми изпращат техни представители,при идването си изпускат фреона на хладилника и пращат техника отново да го пълни,той свършва и това а сега вече има и разлика-хладилника само бръчи,но не студи.При това едноседмично! упражнение аз все още съм без хладилник,за който съм платил близо700 лв,сдете на 7 години и едно по-малко-на 3 месеца,хвърлям всеки ден пюрета от 3 лв,защото не мога да го захранвам с пюре,съхранвано на стайна температура,храната ми или се разваля вкъщи или замръзва в колата,която ползвам за хладилник по принуда ,просто нямам думи,а вие си правете изводи-техниката може и да е читава,но стигнеш ли до сервиз...
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329562569[/time]_________________________________________________

    Еййй,евала им правим,обадиха се накрая да им закарам хладилника и ще се разберем дали искам да ми върнат парите или да си взема друг,аз съответно си взех друг,за което съм много благодарен,абе общо взето ,когато разбра управителя на магазина за проблема,всичко се оправи,още един път-благодарности ,ако четат,справиха се адекватно с проблема.

  5. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2006
    Мнения
    10
    #19

    Re:Някой има ли мнение за магазин ТЕХНОХИТ

    След дълго проучване съм взимал всичко от Технохит - миялна БОШ /състояние: върната след седмица, т.е. малко ползвана, но не е рекламация, просто отказ от покупка/ - 8 г., печка БОШ/върната след седмица/ -7 г., пералня БОШ /остарял модел, на 5 години/-6 г., хладилник-фризер Уайрлпул/издраскан/ -3 г., йонизатор Делонги /без кутия, демонстрационен/-6 г. Цените бяха 2-2.5 пъти по-ниски от Технополис, както и в ЕВропа. Всички уреди работят безупречно, никакви повреди нямат до този момент. С други думи техниката е: върната (отказана) в срока покупка (със сигурност сервизирана); демонстрационна по магазините, може само да е стояла на витрините, обикновено е без кашони и без документи - това е най-доброто с висок процент; застояли по складовете на производители и търговци много стари модели, обикновено не са последния писък по енергийна ефективност.

  6. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2014
    Живее в
    София
    Мнения
    38
    #20

    Отговор: Re:Някой има ли мнение за магазин ТЕХНОХИТ

    Здравейте,
    И аз бях изкушен да се доверя на тях за хладилник SMEG:
    Хладилник с фризер 321л - SMEG FAB32RP1 :: ТЕХНОХИТ – Бяла техника, черна техника, уреди за вграждане, уреди с нарушен търговски вид (транспортни дефекти)

    По принцип в нета няма много техн. информация за тях, но на всичко, което намерих показва че е с два компресора Danfoss.
    Е да ама този е с 1 китайски Jiaxipera.
    Естествено там персонала се кълне, че всичко е ЧИСТО-НОВО и НЕ Е рециклирано/ремонтирано. Както и популярната градска легенда, че нещата са маркови и произведени за западния пазар, демек по-качествени от аналога им в БГ търговска мрежа.
    Може и така да е, може и огромната част от нещата им да са добра сделка, но аз за себе си реших и потвърдих дългогодишното си наблюдение, че ако някой ти предлага нещо за 1500, което по принцип струва 3500 много много вероятно е да има нещо гнило.

    Изобщо два пъти ходих в и двата им магазина и усещането е като в автокъща в Горубляне/Дупница - всичко е супер, всичко е перфектно, сделката е уникално изгодна. А ако забележиш проблем - безмислено е да убеждаваш продавача. Друг ще дойде и ще си купи дизайнерски италиански хладилник на супер изгодна цена
    Прикачени изображения Прикачени изображения

  7. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2005
    Мнения
    1,563
    #21

    Отговор: Някой има ли мнение за магазин ТЕХНОХИТ

    Това ръжда ли е?

  8.  
     
  9. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2014
    Живее в
    София
    Мнения
    38
    #22

    Отговор: Някой има ли мнение за магазин ТЕХНОХИТ

    А-Ха,
    тя е бонус към другите леки подробности, които споменах на чисто новата стока :-)

  10. Member
    Тук е от
    Nov 2006
    Мнения
    447
    #23

    Отговор: Някой има ли мнение за магазин ТЕХНОХИТ

    Нали си запознат с понятието - ремаркетирана стока, демек върната в магазина. Голямата част в тези магазини е такава. Причини за връщане разни - повреди, капризи на клиента.... има си канали стоката идва при нас. Е има и мостри и ударени. Но навремето индезитите купени от там и от нашите магазини си се дънеха по еднакъв начин.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

  1. Отговори: 6
    Последно: 27-09-17, 19:35
  2. Бойлери "ALPA" - някой има ли мнение за тях?
    От svetlik във форум Бяла техника
    Отговори: 11
    Последно: 15-09-16, 02:13
  3. General Electric AIR Z17 IN NH - някой има ли мнение за този климатик?
    От Didats във форум Други марки климатици
    Отговори: 2
    Последно: 09-11-09, 23:27
  4. Има ли някой мнение за тези ноутбуци?
    От hihimor във форум Общ - хардуер
    Отговори: 0
    Последно: 03-10-06, 21:18
  5. Отговори: 6
    Последно: 18-01-06, 14:59

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе