Страница 10 от 11 ПърваПърва ... 891011 ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 153

Перални,Препоръки 2010г

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2010

Перални,Препоръки 2010г

Здравейте,
    Моля ви за мнение. Търся си комбинирана пералня със сушилня, като искам... много работи - да е безшумна, енергиен клас А, функция: лесно гладене или ненамачкаване (и аз не знам ка се казва) и най-важно от всичко - дълбочината да е макс. 50 см, защото нямаме място. Единственото, което гледах с тези размери е или на Daewoo, или на Zarowatt и тези модели са без никакви екстри. Ако има нещо по-добро, но с това изиксване за размер, ще бъда благодарна на евентуален отговор.

2.  

3. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Перални,Препоръки 2010г

Цитат Първоначално публикувано от alinik
    Здравейте,
    Моля ви за мнение. Търся си комбинирана пералня със сушилня, като искам... много работи - да е безшумна, енергиен клас А, функция: лесно гладене или ненамачкаване (и аз не знам ка се казва) и най-важно от всичко - дълбочината да е макс. 50 см, защото нямаме място. Единственото, което гледах с тези размери е или на Daewoo, или на Zarowatt и тези модели са без никакви екстри. Ако има нещо по-добро, но с това изиксване за размер, ще бъда благодарна на евентуален отговор.
    При този размер мисля, че няма да намериш пералня със сушилня, а и това е възможно най-лошия избор.

4. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Перални,Препоръки 2010г

Цитат Първоначално публикувано от alinik
    Здравейте,
    Моля ви за мнение. Търся си комбинирана пералня със сушилня, като искам... много работи - да е безшумна, енергиен клас А, функция: лесно гладене или ненамачкаване (и аз не знам ка се казва) и най-важно от всичко - дълбочината да е макс. 50 см, защото нямаме място.
    Заповявдяй Енергиен клас "Б" но това не трябва да те притеснява. С тези всичките изисквания те устройва единствено компромис.

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Перални,Препоръки 2010г

Здравейте, аз търся пералня по възможност с класове поне AA и отгоре, за съжаление задължително искам да е със стомана вътре, може и с механичен програматор, може да е безшумна, може и не,няма значение за горно или предно зареждане. Имам вкъщи пералня и работеше дълго време - откакто се помня може би 15-20г и допреди 2-3г работеше, но нещо й се развали и съм се решил на нова. Вътре е с неръждавейка, горно зареждане. Гледах, четох темата за полезните съвети и засега съм се спрял само на тези модели
    Gorenje WA64183 1130лв
    http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=2236
    Gorenje WS41081
    http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=2239
    WS43121, WA65205
    на някои пише, че са със инокс вътре, но в сайта на Gorenje пише, че е с карборан, примерно Gorenje WS41081. И определно това ме затруднява, но на всяка цена търся да е с неръждавейка да е на Gorenje, Baucknecht, Privileg, Electroluй, Siemens, Candyр Miele... Благодаря ви предварително.

6. Тук е от
    Jan 2008

Перални,Препоръки 2010г

Мисля ,че механичен програматор и инокс казан не съществуват в съвременните перални клас АА и нагоре.Нито качествот на старите модели .

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Перални,Препоръки 2010г

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Заповявдяй Енергиен клас "Б" но това не трябва да те притеснява. С тези всичките изисквания те устройва единствено компромис.
    Касапе,имам вкъщи такова чудо(една идея по-стар модел)-пълен дарак е:шумна(вибрации и тракане),къса дрехи с тия 1200об(лош дизайн вътре),малки дрехи и чорапи остават между стъклото на вратата и уплътнителя и тн.Иначе здрави лагери и семеринг(не го е изпекла сушилнята все още).Изтече бойлера в нея и не я скапа.Никакви дертове с механика и електроника близо 3 години вече.Ако не скъса дреха-изпира добре,суши също добре,но електромера се задъхва.
    пп Много ми е интересно,що значи икономична(консумация ток) пералня или печка?Където има нагревател 2квт,как ще е конструиран АА клас да дърпа 0.5квт?

8.  

9. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Перални,Препоръки 2010г

Ще се изненадам, ако е от тази марка. Енергийните класове са си е чист маркетинг. Няма какво да се гледат А-та и Б-та. На всяка пералня си пише точния разход на ток и вода. Но и това не е определящо, защото има перални с бърза/кратка програма... и т.н.
    "Икономична" бих казал е субективно понятие, и зависи не само от техническите параметри на уреда, но и от начина на употреба, навиците ни... и най-вече очакванията ни. Та така...

П.С. Не смятам, че комбиниран уред пералка/сушилка е добро решение. Това, което съм посочил в предишния си пост е най-близко до изискванията на alinik

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Перални,Препоръки 2010г

Механичен програматор разбирам, че няма, но ако електронния ако се развали пропада всичко... Колко би издържал един електронен програматор на една хубава пералня? 10г може ли? Извинявайте, но аз не разбирам много, казаха ми да погледна да избера пералня.

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Перални,Препоръки 2010г

Цитат Първоначално публикувано от svt11
    Механичен програматор разбирам, че няма, но ако електронния ако се развали пропада всичко... Колко би издържал един електронен програматор на една хубава пералня? 10г може ли? Извинявайте, но аз не разбирам много, казаха ми да погледна да избера пералня.
    10год. са голям срок за техниката, произвеждана в последните години. Производителите и търговците нямат голяма полза, да ти продадат нещо, което би издържало толкова. Нали, ако си купиш пералня и тя издържи 10 години, ти няма да се сетиш за нова(може би). А се произвеждат нови модели, които някой трябва да купи

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Перални,Препоръки 2010г

Касапе,от същата марка е Candy CMD126-1200 об.,6кг на 4кг сушене и освен козметика по дизайна-новият модел е същата работа.Лошото в комбинираните е,че ако ползваш често сушилнята-пече семеринга и от там лагери,ос,може би и мотор,ако олее в/у него.Но за комбиниран Кандито и Индезит са най-тънки,ама от вторите бегай.Според парата и рахата.Ако нямаш пара и място или възможност за монтаж,взимаш 2 в 1.
    За тихи перални-Саньо,ако има.Касапе,майтап.

13. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Перални,Препоръки 2010г

Цитат Първоначално публикувано от johny01
    За тихи перални-Саньо,ако има.Касапе,майтап.
    Хич не е майтап... Саньо имат перални с 33db ниво на шума, но не се продават в България.
    Произвеждат по-богата гама, от всяка марка, за която можеш да се сетиш.
    Цък тука за подробности.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2010

Перални,Препоръки 2010г

Благодаря Ви, kasap и johny01, за мненията. Сушилнята няма да я ползвам често, само зимно време.
    Благодаря още веднъж!

16. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Перални,Препоръки 2010г

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Хич не е майтап... Саньо имат перални с 33db ниво на шума, но не се продават в България.
    Произвеждат по-богата гама, от всяка марка, за която можеш да се сетиш.
    Цък тука за подробности.
    Касапе,твоето "цък" за индонезийска сглобка струва 1400 лв.без вноса,такси и печалба,та би минало 2000 левченца.За тия пари ще си взема клима като твоята и ще си ги суша отдолу,па жената да пере на ръка,хем да не мисли за глупости.Иначе съм изненадан-евала на Саньо. .Всички знаем кво и как се внася в БГ.Немците имат перални на параметрите на нашите(внесените)топ модели от преди 15 години.

17. Тук е от
    Jun 2005

Перални,Препоръки 2010г

Здравейте,
    решил съм да си купя пералня в диапазона 600-700 лева. Засега съм се спрял на два модела:
    - AEG 62840L - 699 .лв., 2 год. гаранция, http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/(xcm=bulgarian&cpgsize=10&layout=7.0-9_1_70_90_74_6_9_82_91_80_3&uiarea=3&carea=DEBA5D46291182F1A90A002481B479E9&cpgnum=1)/.do?productguid=DEBA5D46291182F1A90A002481B479E9AF4CE6EE66FF9B43B2737957570BBD7E&productarea=DEBA5D46291182F1A90A002481B479E9&scenario=&detailScenario =
    - BOSCH WAE 2036SBY - 699 лв., 5 год. гаранция, http://www.technomarket.bg/products/...ch-wae-2036sby
    бих искал съвет, коя от двете е по-удачния избор.
    Определано AEG ме харесва повече, като изработка, но пък ме блазни голямата гаранция на BOSCH.
    Ще съм Ви благодарен за съветите.

18. Тук е от
    Apr 2008

Перални,Препоръки 2010г

http://pmitko.hit.bg/Magnolia.html
    Мнения за този продукт...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 11 ПърваПърва ... 891011 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Перални,Препоръки-2010
    От Danri във форум Бяла техника
    Отговори: 267
    Последно: 23-11-16, 17:51
  2. Газов котел - мнения и препоръки 2010г
    От eng.Neychev във форум Отопление
    Отговори: 957
    Последно: 31-12-10, 11:56
  3. Перални,Препоръки 2007г
    От badr във форум Бяла техника
    Отговори: 362
    Последно: 31-12-07, 13:23
  4. Перални,Препоръки 2006г
    От XaMaB във форум Бяла техника
    Отговори: 532
    Последно: 27-12-06, 19:45
  5. Перални,Препоръки 2005г
    От veszxr във форум Бяла техника
    Отговори: 27
    Последно: 12-12-05, 23:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе