Отговор: Съдомиялни машини / FAQ - обсъждане, мнения
Имах предвид тази: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-BEKO-DFN-6833 ,тече реклама по ТВ,че е с 5 години гаранция и се извинявам-не разбрах,че искаш за вграждане.За да не се разкарваш-виждаш номера на телефона им от сайта и им звъниш и питаш.Колкото за програмите и температурите,аз ползвам само една(50-60 мин. на 60 градуса),така че се тая-не се заглеждай в броя им,а какви са.
Mariya 1122,
В ТП и ТМ може да се доплати за удължена гаранция.
Вчера, след 6 часово избиране на телевизор и фурна за вграждане за 3 минути станах притежателка на тази съдомиялна http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-BEKO-DIN-5833 .
Направо ми беше писнало и много бързо я купих. Единственото, което й липсва е защита от преливане. Тъй като ще сме на хидрофор, ако спре тока спира и водата. Така или иначе тази защита ще ми е излишна.
Благодаря на всички за съветите! Имате от мен едно черпене!
:Drinks:
Браво, честито и МНОГО посуда да измие и да не създава грижи. Така като я загледах - ми тя отличник отвсякъде миялката. И аз мислех за Беко, обаче понеже имаме негативни впечатления и опит от марките на ТП, жената ме отказа!
Цитат:
Първоначално публикувано от
Mariya1122
Вчера, след 6 часово избиране на телевизор и фурна за вграждане за 3 минути станах притежателка на тази съдомиялна
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-BEKO-DIN-5833 .
Направо ми беше писнало и много бързо я купих. Единственото, което й липсва е защита от преливане. Тъй като ще сме на хидрофор, ако спре тока спира и водата. Така или иначе тази защита ще ми е излишна.
Благодаря на всички за съветите! Имате от мен едно черпене!
:Drinks:
Честито. Съдомиялните не преливат заради спиране на тока. Систената срещу преливане спира входящия клапан когато машината прилива по някаква техническа причина и то ако има ток и е изправен клапана. Ако клапана е повреден механически и пропуска вода, нищо не може да спре водата.
А и на хидрофора не му трябва ток, за да държи налягането...
Е зависи колко е обема на хидрофора, но това че е с хидрофор не дава някакво преимущество при проблеми с миялната.
Машината е нова, рядко се повреждат, със здраве да се ползва.
здравейте, взех си DFG 051 EU indesit и сега жестоко съжелявам след 10 измивания спря да суши чиниите и таблетката не се усвоява ,а стои в кутийката и програмат вместо 2.2ч рабти 40 мин .Някаква идея да се рестартира по някакв начин машината или да потърся гаранциония сервиз?
Желателно е добре да се запознаете с ръководството на машината преди да вземате някакво решение. Миялните машини имат различни програми за миене и продължителността им зависи от това какво се прави. И не при всички програми има сушене! Поставянето на таблетката в отделението за течен препарат например е грешно! Таблетките се поставят директно в барабана!
Здравейте , днес си закупих съдомиялна бош smi 53m95eu която монтирах малко трудно под плота на кухнята, и по невнимание съм прегънал маркуча за мръсната вода веднага ми даде грешка Е24 която оправих нo малко след това даде Е15 която не пише каква е :?
Въпроса ми е някъде мога ли да намеря кодовете за повреди за да разбера какво се случва,и бъркам ли някъде по време на монтажа или още утре да звъня на сервиз на бош:?
Това е което открих на първо четене Bosch SMS Series Dishwasher Fault Codes До колкото разбирам, проблема е в останала вода на дъното на миялната. Изтегли машината напред, рестартирай я от контакта и тогава я включи отново, без да я връщаш обратно.
4 Прикачен файл(ове)
Здравейте съмишленици, имам проблем с вратата на съдомиялната модел BEKO DFS 1500 S. Днес неволно ритнах отворената врата и тя промени позицията си, опитах да я оправя, но тотално се измести геометрията, след което бяха нерви и неистови опити за възстановяване на правилната позиция. Махнах горния капак и страничния, понеже видях откачена пружина и въженце, единия край на което се закача за вратата. Така е от двете страни. Направих снимки, които ще опитам да кача тук и молбата ми е за съвет или за снимка на правилно монтирани пружина и въженце. Благодаря предварително. Иначе от машината съм много довелен, през ден мие вече 4 години, а най-интересното е, че ВИК майсторите ми я вързали към горещата вода от бойлера, което открихме съвсем скоро )) Така че тя е работила само с вряла вода до сега, открих го като се усъмних колко бързи са програмите й )))). Очаквам информация и помощ за вратата, пак благодаря! Прикачен файл 8695Прикачен файл 8696Прикачен файл 8697Прикачен файл 8698
Имате ли отзиви за съдомиялна БОШ SMV48M10EU
Харесал съм съдомиялна БОШ SMV48M10EU и търся някакви отзиви от потребители.
Споделете ако имате ...
Мерси
Колеги решихме с жената да се обзаведем с миялна машина и поради ограничения семеен бюджет обиколихме градските магазини за втора употреба... горе долу единственото което ни хвана окото е AEG 44060 l цвят инокс --> AEG Favorit 44060 I - Tech-specs за около 300лв. с година гаранция. Бос съм по темата и моля някой да ме осведоми дали съдомиялната си заслужава. Благодаря предварително!
Ми става. То пък к'во толкова и трябва та да мие едни чинии. В тия покупки късмета е най важен! :Drinks: