Re:Съдомиялни машини / FAQ - обсъждане, мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от zz_stefanov
Туй става само ако не я пуснеш на програма с предварително плакнене :)
Е не сме влизали в подробности,номера е,че имаш някаква алтернатива.Пък и с плакнене да е,предполагам,щом мине плакненето може да й чукнеш паузата,да отвориш и да сложиш течния препарат,ако щеш и да го изсипеш вътре.Само да уточня-капачката не я слагал на дъното,а в долната кошница.
а как става като имаш програма за таблетки (за таблетката са дали кошничка която се закача на горната кошница и таблетката ще се разтвори при предмиенето)
нали изхвърля водата след предмиенето заедно със разтворената таблетка
после с какво мие :undecided:
някой запознат да каже
Тони,аз тия кошнички не съм ги виждал.Ако погледнеш снимката горе на Беко/Блумберг (виж 308),ще видиш,че отделение "1"е 25 кубика,капачето е с уплътнение-събира таблетка 20 грама,отваря се когато е нужно и таблетката пада на дъното.Интересно обаче е отделение "2"-5 кубика,което няма уплътнение,а капачето е оребрено/надупчено.
4 Прикачен файл(ове)
ето я кошничката
и имам отделен бутон за таблетки
като слагаш таблетката още в началото не я ли изхвърля с първата вода
иначе измива перфектно с таблетки
ама на мен ми е все ме яде че сигурно може и още :)
Като натиснеш за таблетка удължава малко програмата,а може да не пуска гланц и сол (де да го знам).Капачето на отделението за препарат не се отваря веднага,ти да не би да нямаш?
Кошницата е за чорапи,а кандито на Касапа има рафт за филтри на климатици.
Здравейте ,решили сме да си закупим следната съдомиялна GORENJE GS 62214 W
Някой да има поглед върху нея, или да ми кажете дали сме се ориентирали правилно.
Приемам и други оферти в този ценови диапазон.
Предварително Ви благодаря. :)
Отговор: Съдомиялни машини / FAQ - обсъждане, мнения
Момчета какво ще кажете за тази ?
SIEMENS SN 25 M 883 EU - Techno Mix
Гледах и инфото, до колкото успях да го разбера изглежда ОК.
Вашето мнение е важно за нас : ))))
Като ще даваш такава сума за съдомиялна, по-добре BOSH Made in Germany. Имам два Боша, правени в Германия, нямат разваляне. Единият кара 12-та година.:Drinks:
Не, че Сименс е по-лоша :cheesy:, но за мен е важно къде е правен за тая цена. Ако е Германия не се замисляй.
На врата отвътре пише къде е произведен.
Здравейте. От скоро имам Bosch SKE 53M15EU. Има 2 настройки в менюто, които не са описани в документацията а именно:
А:00 възможните опции са 0 и 1
P:00 възможните опции са 0, 1 и 2
Ако някой има идея за какво са и сподели ще му бъда благодарен.
Останалите опции са
H:00 - 07 - за солта
r: 00 - 07 - за препарата за гланц
d: 00 - 01 - за вкл./изкл. на изтензивно сушене.
Здравейте,моля за инфо по отношение на този модел от техномаркет DFG 051 EU indesit привлича ме цената 499 и 4 години гаранция,но продавача в магазина не се изказа ласкаво,някакви идеи в този ценови сегмент?И одачен ли е този избор?
Цитат:
Първоначално публикувано от
simenss45
Здравейте,моля за инфо по отношение на този модел от техномаркет DFG 051 EU indesit привлича ме цената 499 и 4 години гаранция,но продавача в магазина не се изказа ласкаво,някакви идеи в този ценови сегмент?И одачен ли е този избор?
Удачен избор,според мен,са модели от марките Бош,Сименс,АЕГ и в най-краен случай Електролукс,Беко.
Благодаря за бързия отговор.Но Бош,Сименс,АЕГ са по високо сегментирани.Значи да се ориентирам към ,Беко защото само тази марка е в този ценови клас около 500.