Отговор: Съдомиялни машини / FAQ - обсъждане, мнения
Не знам с какво са по-добри или по-лоши , ако имах избор , но нямам , щях да си купя Самсунг съдомиялна, това е мой избор. Проблема е ,че най-близо е в Англия има модели , а защо в БГ няма , не знам. Така беше преди време като си купувах плот за вграждане на газ, имаше само в САЩ.
Колеги,давайте акъл за съдомиялна.Параметрите са-от малките(поради липса на място),качествена,бюджет 500-700 лева.
Съдомиялна,ако става въпрос за тип(кубче),Бош е добро решение:цена,качество и поддръжка.Бюджетът е достатъчен.
Кво значи от малките? 5 комплекта, 10 комплекта?
И аз не разбрах.Може да е „кубче”или 45 сантиметров модел.
Имам предвид като размер(не колкото печи или перални)наличното място ми е 55/60 см.
Ясно,разбрах.Интересувате 45 сантиметров уред.На Боша тези модели са над бюджета и всички са с надпис производство Германия.Разликата е около 100-150 лева,над горната граница на бюджета.Като качество са добри.Отлични лично за мен няма.Всички правят компромиси,но тези модели като цена-качество си заслужава ,човек да се замисли,ако може да си го пзволи.
Италианските и китайски марки не коментирам.
Беко донякъде стават и влизат в бюджета,но при тях компромисите са повече.Има потребители ,които са много доволни има и такива,които не искат и да чуят.И двете марки имат добре организирана сервизна база и след гаранция.За резервна част няма проблеми.Беко е с по евтини части и цени,както при изработка,така и при ремонт.
За Аег-Електролукс нямам информация,нищо не казвам.Изборът е твой!
Взимай това БЕКО с 5г гаранция е няма какво да го мислиш: МИЯЛНА BEKO DFS 28020 X | Свободно стоящи съдомиялни | Съ&
Каквато и да вземеш,ползвай-Защита от пикове и спадове на напрежението с микропроцесорен контрол.Пазят всички електроуреди с електроника само не стават за Фурни и котлони (готварски печки).
Работят коректно,пазят електрониката,не създават проблеми на потребителите и уреди.
Аз съм с такава но по-големия вариант от 2 месеца.Никакви проблеми няма.Супер тиха е и мие доволно.
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
Цитат:
Първоначално публикувано от
mitaka7717
Аз съм с такава но по-големия вариант от 2 месеца.Никакви проблеми няма.Супер тиха е и мие доволно.
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
Със здраве да е ползваш и я защити от енергото,горе съм написал с какво.
Колеги,изрично пише в заданието,че мястото е 55 на 60 сантиметра
Цитат:
Първоначално публикувано от
DUNDURMA
Имам предвид като размер(не колкото печи или перални)наличното място ми е 55/60 см.
Задание:
Пералнята е широка 60см
Печки има 50 и 60 см
Рзстояние 55-60см
Каква миялка да сложа?
55/60 аз го разбирам 55 широко и 60 дълбоко
Ако е така излиза 45см широка.
Явно не се изразявам технически грамотно.55 -ШИРОЧИНА,А 60-ВИСОЧИНА т.е. ще ми трябва от малките,дет са като кубче.