Здравейте, предстои ми закупуване на домакинска техника за обзавеждането на един апартамен, но съм на голям кръстопът - на коя марка да се спра. Дали всички или повечето уреди да са от един и същ производител или да са различни за всеки уред? Хладилникът трябва да е Side-By-Side и бях се ориентирал към Либхер, но като чета какво пише тук във форума за марката, вече не съм убеден. Какво ви е мнението за AEG или BOSH? За пералня, съдомиялна и сушилня съм се ориентирал към AEG или BOSH. Мога да се пробвам и с Miele, но не съм сигурен дали си струва да плащам двойна или тройна цена за уред с подобни характеристики. Има ли някоя марка която се е доказала в годините за плот и фурна за вграждане и аспиратор ?
Предварително благодаря на отзовалите се!

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

Доста нови социални контакти ще завърже собственика докато обикаля сервизите им.Подчертавам ,че въпреки ,че е една марка сервиза не е един за всички уреди.Така,че те очаква пак същото разкарване.Най голяма грешка правят клиентите закупувайки всичко една марка визираики естетическия вид-част от уредите изобщо не оправдават очакванията им.Може да са една марка ,но ако са Миеле примерно.За другите няма смисъл.
 Доста нови социални контакти ще завърже собственика докато обикаля сервизите им.Подчертавам ,че въпреки ,че е една марка сервиза не е един за всички уреди.Така,че те очаква пак същото разкарване.Най голяма грешка правят клиентите закупувайки всичко една марка визираики естетическия вид-част от уредите изобщо не оправдават очакванията им.Може да са една марка ,но ако са Миеле примерно.За другите няма смисъл.
						 ....
....
						 Първоначално публикувано от GAD!
 Първоначално публикувано от GAD!