Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 19 от общо 19

Какъв бойлер вeртикален емйлиран на Елдом или Tesy стъклокерамичен ...?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. lrn
    lrn е офлайн
    Member
    Тук е от
    Sep 2006

Re: Какъв бойлер вeртикален емйлиран на Елдом или Tesy стъклокерамичен ...?

Бягайте далече от ТЕСИ. Макар, че си купих проточен под налягане, а не такъв за какъвто става въпрос, смело мога да заявя, че тази фирма произвежда ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ с ниско качество и незадоволителни експлоатационни въжможности. Нямат сервизна база - ползват местни майстори, при което чакането и то дълго е нещо нормално.

П.С. Гледам датата е на първия пост е доста стара, но поне да помогна някой друг да не се прекара.

2.  

3. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Цитат Първоначално публикувано от saint056a
    badr, мога ли да се доверя на елдом неръждавейка? от едно място ми казаха че били много тънки да пестят материал, сега и julian споменава подобни проблеми с него.

ПС: при теси имам чувството че доста бързо водата се охлажда след предварително загряване, явно не са много добре изолирани.Ползвам в момента един 80л, лично мнение

ПС2 съвсем случайно попаднах на този сайт:
    http://www.bnap.org/f/comments.php?D...onID=98&page=1
    За водосъдържателя можеш.

4. Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от badr
    Аз все още не съм виждал пробит водосъдържател от нераждъвейка.А и не познавам човек,който да е виждал.
    Емайлиран или стъклокерамика,което е едно и също, е най ненадеждно,но и най-евтино.
    Пробит от корозия може да няма, но има пукнат по шева от температурните и механичните деформации. Сега се ползва максимално тънка нераждавейка за да е по-етино. А това означава слаб по механини показатели.
    Затова не е оправдано този тип. А и все пак купуването на бойлер не е толкова отговорно като да си търси човек булка.
    Лично мнение.

5. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Цитат Първоначално публикувано от georgi_nz
    А и все пак купуването на бойлер не е толкова отговорно като да си търси човек булка.
    Лично мнение.
    ти изби рибата направо с тоя лаф тук хората се тревожат дори при купуването на прахосмукачка или нови батерии за дистанционното

П.С. Аз съм с бойлер Теси и не знам какво толкова го плювате, че е лоша марка и не знам кво си. Може просто да ви се е паднал дефектен модел. Явно и тук е въпрос на късмет. Аз лично казвам, че съм доволен от Теси, бойлерът е купуван преди 3-4 години и за сега ми върши работа, пък ще видим за напред.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Помоооощ!!! Ел. свързване на бойлер Елдом - Дипломат.
    От kojcho във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 26
    Последно: 10-03-22, 11:02
  2. Термопомпен бойлер на Елдом.
    От p0ckata във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 21
    Последно: 16-08-16, 17:53
  3. Бойлер Елдом тръба за топлата вода
    От CaptainSlow във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 6
    Последно: 07-01-15, 00:42
  4. Бойлер Елдом с два анода ?
    От mitko20050 във форум Бяла техника
    Отговори: 0
    Последно: 24-12-13, 16:53
  5. Стържещ (скърцащ) шум от бойлер Елдом
    От radomirsl във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 3
    Последно: 16-12-11, 01:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе