трябва да избера фурна за вграждане и се колебая между горение ,хотпоинт-аристон и уърпул но не мога да да се спра на никоя засега.
WHIRLPOOL AKZM-652 IX :: Фурни за вграждане :: Фурни за вграждане :: Уреди за вграждане :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria
GORENJE BO 8630 AX
ARISTON FK 1039 E.20 X/HA
моля ако някой има мнение или притежава някой от моделите нека да напише мнение.
за горение конкретно ми казаха че след 2 рата година се продънвали отдолу ама незнам и по скъпите модели ли са така.
а за другите така и неможах да разбера нещо.
по принцип съм се спрял на уърпула но нямам си на идея дали са читави иначе уж са ново поколение фурни -поне според тяхния каталог и уж са произведени в италия .
а като изделие и външен вид по ми допада горение но лично аз ремонтирах наскоро две фурни от по-евтините им модели и двете на дъната бяха с дупки та се страхувам с тази марка.
за хотпоинта един ми казва че са чудесни друг бягаи от тях и изобщо........попадаш в омагьосания кръг в света на битовата техника.
ако някой може да ми помогне с мнение нека пише предварително благодаря на всички.![]()