Здравейте, заслужава ли си тази фурна ΙΚΕΑ BG
Нищо не разбирам ,търся нещо просто като управление и цената да е в този диапазон.Спрял съм се на този модел заради цената и 5год. гаранция.
Благодаря предварително.
Здравейте, заслужава ли си тази фурна ΙΚΕΑ BG
Нищо не разбирам ,търся нещо просто като управление и цената да е в този диапазон.Спрял съм се на този модел заради цената и 5год. гаранция.
Благодаря предварително.
Този пост е редактиран от IFF; 22-05-14 в 22:48.
Имаше някаква особеност с уредите за вграждане на Икея,така че преди да купиш и вземи размерите,или ако сега правиш кухня нека са по нея.
Да не стане така, че все едно права реклама на тази марка ,но и кухнята е закупена от там.Предполагам всичко е точно.
По скоро ме интересува като качество, защото тази марка нищо не ми говори.
На какво трябва да обърна внимание ,най вече.Като функции не търся нещо сложно.
Нямам идея на кой производител са тези фурни.Като гледам е гола като пушка откъм функции.
Благодаря ти за отговорите Владо.
Ако има още някои който може да помогне ще съм благодарен,защото смятам да я закупя тези дни.
Поздрави.
Аз бих избрал тази по-долу ако цената е определяща, поне има механичен таймери и е по-ефтина
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-AKP-235-IX-05
или
WHIRLPOOL AKP-237 IX :: Фурни за вграждане :: Фурни за вграждане :: Уреди за вграждане :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria
ако 30 лв. над цената не са проблем.
Наистина 5 г гаранция е блазнещо, но на фурните основно електрониката се разваля заради температурата, а тази от Икея няма. Успех с избора!!!
Цената не е определяща, а препоръчителна това е уредът в къщата, на който най малко обръщам внимание това е.
Освен механичния таймер какво друго да гледам ,като пак казвам функции не ме интересуват.
гледай за телескопични водачи, супер удобно нещо са, вярно и вдигат много цената но си заслужава