Здравейте,
Бих искал да напиша няколко думи за "ремонтната услуга", която получих от въпросната фирма, за да мога да предпазя и някой друг да не се прецака като мен.
Имам пералня Ariston Hot Point, която се развали- при пускане се чуваше щракане от заключването на вратата, но пералнята не тръгваше. Обадих се на Булсервиз, но за съжаление нямаха свободни дати за една седмица напред. После звънях и в ЕМ Сервиз- и там така. Накрая звъннах в Небел Сервиз, там ми вдигна според мен единствения слжител в тази фима- Иван Андреев и се уговорихме за оглед на място срещу 20 лева. Дойде още същия ден. Още с влизането започна да нервничи. Отидохме и му показах пералнята. Отвори кпака. Гледа, пули се, като през цялото време, се държа толкова нагло, че накрая бях на косъм да хвана и да го изгоня, което за съжаление не направих обаче. Дори сина ми ме пита: "Какво му е на тоя чичо?"
Накрая реши, че или била ключалката на пералнята или била платката. Свали въпросната платка, каза че щял да я носи някъде, където разбирли от "тия работи", взе си 20 лв за посещението и си тръгна. 10 дена го чаках "инж. Иван Андреев",както се е написал в сайта си / Небел Сервиз - ремонт на домакински уреди : перални, съдомиялни, микровълнови фурни, готварски печки, професионално кухненско оборудване, климатици. /.На десетия ден дойде постави платката и пералнята тръгна. Взе 95 лева и си замина. По-късно установихме, че сушилнята не работи. Жена ми му звъннала и той й обяснил, че сушилката или си била прецакана или просто сега й било дошло времето! Естествено с наглия, нервен тон...
Реших, че ще потърся съвет от някой нормален сервиз. Звъннах в Булсервиз и записахме час за след седмица. Дойде техника след 7 дни. Отвори пералнята и се оказа следното нещо: въпросния бастун, вързал грешно кабелите, дал на късо нагревателя и той изорял!!! Бях бесен! Платихме едни нови 80 лв. и накрая ремонта ни се върза екстра! Бях решил да пусна жалба до Защита на потребителя, тъй като си пазя документите от ремонтите и такива нямат място в жилищата на хората, но жена ми ме разубеди... Реших все пак, да не съм пас и да пусна тема по тоя въпрос тук-там. И така. Имайте си едно на ум!!!