Здравейте,преди 2 дни пералнята (Фагор на 20 години)ми се повреди и след като дойде техник се оказа, че помпата е изгоряла и той я смени.Проблемът се оправи,но се появи друг-още докато сменяше помпата и източваше останалата вода,пералнята замириса много на лошо.На въпроса "защо мирише така"?,отговора беше "идея си нямам".След като техника си тръгна,пуснах най-дългата програма без дрехи на 70 градуса с прах за пране и след това,вместо да се оправи, миризмата се засили,замириса чак цялото перално помещение.Просто не знам какво се случва...спомням си ,че преди 2 години пак изгоря помпата и тогава аз си я смених сам и пак се получи същият проблем...тогава си помислих,че нещо аз съм сгрешил,но явно не...пералнята тогава миришеше сигурно в продължение на 5,6 месеца...миризмата е отвратителна,на мърша,все едно,че някаква клапа се е отворила и миризмата от канализацията директно влиза в стаята...просто ужасно...сега не ми се чака толкова...много моля,ако някой има идея какво се случва,да даде идея какво да правя...