Здравейте приятели!
Моля за съвет, спешно се нуждая от хубав бойлер, защото ми писна от Българските боклуци, през 2-3 месеца се развалят макар още в гаранция!
Трябва ми 80 литров веттикален от Варна съм!
Благодяря
Здравейте приятели!
Моля за съвет, спешно се нуждая от хубав бойлер, защото ми писна от Българските боклуци, през 2-3 месеца се развалят макар още в гаранция!
Трябва ми 80 литров веттикален от Варна съм!
Благодяря
Това нещо е само с 80 лв по-скъпо от моето...Доволен ли си?
Моя работи 3 години без проблеми, но края на септември се развали- смениха му нагревателя, сега няма и 3 месеца след ремонта пак не работи.
предният ми Аристон изкара 10 години, сегашният ми Аристон е от 2 и е като нов
малкото ми бойлерче над мивката също е Аристон, защото преди години пряко волята си взех Теси, защото нямаше Аристон и въпросното чудо на българската инженерна мисъл почти гръмна втория месец, след като му изтече гаранцията
също съм от Варна, което има значение заради котления камък, т.е. условията при теб са като тези при мен
P.S. сегашният ми се води с титаниев корпус, каквото и да значи това
Кой бойлер се разваля през 2-3 месеца .. обикновено поне му изтича гаранцията което е нормално и е 5г за повечето ,ремонта е без пари - примерно за Теси оборудван фланец с нови части е 30 лв .. другото което е ,ако се скапе идват хора на място в рамките на деня и го правят - ако е някоя екзотика може да си постоиш няколко седмици без топла вода ..
Ремонта е без пари само ако има за смяна нагревател и то един. Моя е с два и е във един шкаф във тоалетната. Техника успя да извади само единия и да го смени.
За да се смени и другия трябвало да се източи бойлера, да се свали (от някой друг разбира се срещу заплащане) от Елдом да дойдат да ти го вземат и да отиде на сервиз, за последващото монтиране дали е фрии не питах .
Този пост е редактиран от ilhanbg; 25-12-16 в 11:39.
Аз използвам проточен бойлер. Топла вода има докато от ВиК не решат да я спрат, а мястото което заема е нищожно. Използвам Stiebel Eltron вече 7-8 години и съм много доволен. Има единични случаи, в които съм го ползвал на максимална мощност - 12KW. Като цена, мисля че отговаря на питащия, все пак има и други модели на посочения сайт.
Като решение е най-добро, но колко електрически инсталации в БГ са проектирани за такава мощност?
Мисля да се доверя на варианта предложен от FearMe.
След кратка почивка от един ден бойлера реши да работи - явно този път не е било нагревателя...