Старата пералня издъхна и спешно ми трябва препоръка за пералня до 500-550 лв. Не държа на марка. Оборотите да са мин. 1000.
Старата пералня издъхна и спешно ми трябва препоръка за пералня до 500-550 лв. Не държа на марка. Оборотите да са мин. 1000.
В този ценови диапазон,няма голяма разлика в екстри и качество.За оборотите не повече от 1000.
Задължително с пет години гаранция!
Моята препоръка е за Беко,може и със стотина лева надолу.Специално за модел-гледайте да Ви харесва и пасва на интериора.
Твоят най добър приятел е дългата гаранция. +1 за ВЕКО.
Аз се ръководя по следното правило. Много +++++ и ниска цена =едвам изкарва 2 годишната гаранция. Ако се подсигуриш с 5 годишна гаранция,риска според мен е оправдан, особено ако сте голямо семейство и уреда се използва често.
ПЕРАЛНЯ BEKO WMY 71033 PTLMB3 | Перални | Перални | Домакински &
Достатъчно тихи са, няма да те дразнят.
Инверторът е капризен на тока в БГ,а не виждам смисъл да се ползва в перални.За климатик-Да!
При проблем веднага след гаранцията с него-нова пералня.
Лично мнение-колекторен мотор.
Преди 3-4 месеца купих Беко за същите пари. По въпроса за тишината ще се изкажа. Когато пере е добре, тиха е. Обаче включи ли се центрофугата все едно съм на летището, чакам я да излети. По търпимо е на по ниски обороти , например на 600 оборота като се постави.
Естествено че с инверторно управление на мотора ще търсиш пералня. До година, две други няма и да има. Баш инвертора хич не е капризен на тока, където и да е по света.
Този пост е редактиран от nikibol; 22-06-17 в 01:00.
Днес ходих да купя горепосочената пералня, ама нещо май взех да се отказвам. Като е видях, една такава малка ми се видя. Дълбока е само 45 см. И барабана ми се струва доста умален. Да е вземам ли тази, малката или да търся по голяма. Давайте предложения.
Виж в темата за перални.
Щом не ти харесва много ясно,че няма да я купуваш.
Този пост е редактиран от Viking72; 24-06-17 в 03:14.
Пералнята е закупена. Ето е и нея:
https://techmart.bg/Перална%20машина%20LG%20F12B8QD1
Благодаря на всички отзовали се.
Честито със здраве да е ползвате!
Първо пране- без дрехи,само с прах и изключена центрофуга!
Този пост е редактиран от Viking72; 24-06-17 в 21:07.