Искам да попитам някой ползва ли фурна Whirlpool AKZ 6270 IX? Доволни ли сте?![]()
Искам да попитам някой ползва ли фурна Whirlpool AKZ 6270 IX? Доволни ли сте?![]()
Аз имам подобна, без пиролиза. Нищо и няма на фурната. Какво точно те интересува?
Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk
Интересуваме доволни ли сте като цяло и пиролизата върши ли работа?
Пиролизата върши работа.
Иначе за фурна,ако се купува,Електрлукс е най-добре като цена качество.
Имам я, но изгоря долния нагревател. Общо взето съм доволен, а пиролизата така и не съм я пробвал
Изпратено от моят MIX 2 с помощта на Tapatalk
Здравей, аз имам с по-малкия обем и без пиролиза - AKZ 6220. Ползвам я от почти две години по няколко пъти в седмицата. Бързо достига работната температура и има готини функции 6-то чувство. Единственият минус, който отбелязвам, е че по време на готвенето се образува кондез по стъклото, въпреки вентилатора й. На няколко пъти е протичал под нея, съответно ПДЧ-то леко се изду. Ако те интересува още нещо - питай
Като цяло си търся фурна с пиролиза, прочетох както хубави, така и лоши отзиви за марката Whirlpool и вече се чудя. Другата към която съм се насочила е https://www.technopolis.bg/bg/Ovens/...60-IX/p/703004 . Събирам мнения и за други марки. Благодаря предварително!
Сончето,напиши добрите отзиви за Уърпул.
В темата две мнения и два проблема.
Некачествен нагревател,лошо уплътнение на вратата.
Ето ти фурна,от която ще бъдеш доволна.
електролукс.jpg
снимка.jpg
Мощна 3480w,качествено направена/има си всички глезотии/ и не създава проблеми.
Успех!
Този пост е редактиран от Spitfaqr12; 12-01-19 в 17:23.
Като я купиш,направи едно ревю като потребител.
Аз лично пиша от техническа гледна точка,сглобка,качество на вложени материали и проблеми.
Като готвач,не съм добър.
За пиролиза има две програми.
Кратката е достатъчна,след това забърсваш с чиста гъбичка и фурната светва като нова.
Тази е произведена в Италия,преди време същия модел се внасяше и от Германия.Сигурно вече няма немски сглобки на пазара от този модел.
Преди използване на програма пиролиза страничните държачи на тави се вадят!
Захванати са на клик система,монтаж и демонтаж е лесен,без инструменти,с ръце.
По време на програмата вратата се заключва от блокировка,температура стига 480° С,всички вентилатори и нагреватели работят постоянно.След като охлади до безопасна температура,вратата се отключва и може да се отвори.
Стъклата на вратата може да се вадят за лесно почистване,имат пластмасов държач,който ги държи.
За емайл,нагреватели,вентилатори,електроника,
пуш-пул бутони,изолация..,не ми се пише,качествено са направени!
Този пост е редактиран от Spitfaqr12; 13-01-19 в 14:07.
Кратката програма,изобщо не е достатъчна,освен ако не я пускаш всяка седмица...истината е в пълната програма,която е около 2-2,5 часа.
Иначе,за фурна...АЕГ или Elecтrolux са добър избор като качество и цена...
Сериозно ли не си доволен от кратката програма?
При мен върши работа.В годината е ползвам 3-4 пъти.
Този пост е редактиран от Spitfaqr12; 13-01-19 в 20:06.
Имам фурна AEG 9-та серия...има 3 програми на пиролизата,кратка,нормална и пълна..на първите две остава неигоряла мазнина,иначе на пълната...става като нова,все едно сега съм я извадил от кашона...явно така е направена самата програма..имам напомняне за пиролизата...приблизително веднъж на 2-3 месеца я пускам...зависи как се ползва фурната,понякога,сега покрай празниците имаше много печене...за месец и половина я пусках 2 пъти...
Електролукс-а,който ползвам е с две програми за пиролиза.
Първата е 1'30ч,всичко изгаря.
Аег-то,което ползваш е по-висок клас,затова има повече програми.