Първоначално публикувано от
Pancho И пак ще е на светлинни години от Хаерите и другите китайски боклуци дето ги продаваш.
И 20% да са загубите ще е много по-икономичен.
Ти сега да не вземеш да питаш как се мерят загуби в траф че хептен ще се изложиш.
Виж сега Дзвер избора си е твой но ако питаш мен след оригиналните японски машини слага Осака, поне си е наше българско и тук си завъртаме парите .Не създават проблеми.На Бадр не са му ясни нещата и приказва магазинерски приказки като за някой селянин дошъл от гората да си вземе климатик за гъбарника
@Julian
Стига с тези климатици на 110V. Много ясно, че ще има загуби в трансформатора.
Да загубите са ужасяващи а като проверих и качеството на медта в проводниците с които са ми включили климатика към мрежата и видях какво специфично съпротивление имат се оказа че печалбата от инвертора ми отива на кино
Сега си поръчах сребърни проводници, но пък те с тяхното по-малко специфично съпротивлени ме набутват понеже не греят толкова и по-малко ми топлят стаята та трябва да разчитам само на климатика
Абе набутване всякък
Че и нелегални, мани другото,гледам си сега стената и го няма климатика ми......ужас.Тъкмо се притесних че са го откраднали и чета тук че били нелегални.Е явно за това не се вижда
минал в нелегалност.
А стига глупости вече всички знаем че са по-добрите.
Както едно ДВД на Тошиба е в пъти по-добро от ДВД на НЕО .
Щом с половината китайска бяла и черна техника вървят какви ли не подаръци сами си направете извода за качеството и.
Продаватя като във ВС телешоп -"взимаш това и сега и само сега безплатно още 5 от същото.....
Омръзна ми да пиша да чета писанията на хора дето "всичко "знаят за климатиците и фреоните и тн.
Хубавото е че колкото ида знаят никой не ги пита
Иначе още щяхме да си караме със Р12 и Р22 които били просто супер ама супер......
Така че сипете дитирамби за евтиното и китайското и не екологичнот, техниката се променя-Кучетата си лаят , кервана си върви. :Super: