Ммитака...зрастиии !!! )))) ДОВОЛЕН СЪМ И ОТ ДВЕТЕ МАРКИ...НО...НА ДАЙКИНА ШУМЪТ НА ВЪТРЕШНОТО ТЯЛО Е 22 ДЕЦИБЕЛА , А НА ТОШИБКИТЕ 19 ...ИНАЧЕ ...СУПЕР ! ))))))))))
Преглед за печат
Ммитака...зрастиии !!! )))) ДОВОЛЕН СЪМ И ОТ ДВЕТЕ МАРКИ...НО...НА ДАЙКИНА ШУМЪТ НА ВЪТРЕШНОТО ТЯЛО Е 22 ДЕЦИБЕЛА , А НА ТОШИБКИТЕ 19 ...ИНАЧЕ ...СУПЕР ! ))))))))))
Имам Sanyo(sap-e287vsd) 14_ка инвертор втора рака на 110 волта.За втори път гори платката на външното тяло.Първия път беше в гаранция и го оправиха без проблеми,но сега изтече и не им дреме.Някои може ли да помогне от къде мога на намеря работеща?
Питай Александарс или Ммитака тук във форума. Може и да се поправи старата платка.
И за да става това така често,вероятно имаш проблеми с трафа,ако е отвън.
Нито е 14ка, нито е на 110 волта. Ако кажеш откъде си, вероятно ще можем да помогнем.Цитат:
Първоначално публикувано от vertu
ot pazardjik sam.klimatika e kupen ot 'Bulhes'..na 110v e..qponski 2 raka s van6en traf
От Булхес какво ти казаха?Цитат:
Първоначално публикувано от vertu
Имат ли части за климатика или не?
Единственият вариант за поправката клиаматика ако Булхес нямат части или желание да го поправят е да търсиш части от фирми от Пловдив които продават климатици втора употреба пробвай на лични на Александрас и други от форума които монтират климатици 2 употреба.
kazaha da 4akam..i 4akam 2 meseca ve4e..ne im se zanimava qvno..
valen1: Пиши само на български.
краи с Японските ви казах , 100 волта имат наложена забрана за износ от Япония , набите си го в главата
ако искаш детаилите или аз или Александър ще ти дадем интернет адрес да си поръчаш електрониката само запиши номера
Цитат:
Първоначално публикувано от Mmitaka
:081:.....жалко, много жалко :029:.... за мен и всички останали желаещи да "пробват" "100" волтови японки
Дай линк да прочетем за таз забрана :2guns:Цитат:
Първоначално публикувано от Mmitaka
Нищо не каза, освен ако владееш писмено японски език....Цитат:
Първоначално публикувано от joro_bul
Ха ха, нали има гугъл транслейтър :))
Фирма Еко бултех сертифицираше вносът на тази техника може да се обърнеш към централният им офис да ти обяснят подробно защо Япония затвори вратата на 100 волта , едно че изнасилваме пазара на китайските дъщерни компаний (фуджитсу дженерал , дайкин европа , и много други ) , но и мъчим машините с нашата мрежа , самия отказ от сертифициране на вноса не се съобщава офицялно
Кажете,че това е пожелание,и че ние Бг ще намерим начин да си доставяме ДжПъ машини :help
Че той износа на климатици от Япония винаги е бил забранен, и не само на климатици.