Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
Е да...става и с термореле (термостат), но според хората от фирмата истинските (и надеждни) термостати били много скъпи и се обезсмисляла употеребата им. Нали все пак се търси по-ниска цена - става дума за домашна климба, а не за някоя ултра лаборатория и т.н.
Цитат:
Първоначално публикувано от Yas
истинските (и надеждни) термостати били много скъпи и се обезсмисляла употеребата им.
Нямам думи за подобна некадърност.
После в по горнния пост става дума за размразяване на дренажа не за нискотемпературен кит
Цитат:
Първоначално публикувано от badr
Нямам думи за подобна некадърност.
После в по горнния пост става дума за размразяване на дренажа не за нискотемпературен кит
Еми и аз за това писах по- горе, че това чудо трябва да грее само когато климатика се обезскрежава, ама явно от този сервиз толкова им се занимава....А са взели сигурно торба пари за тази машина. :(
Благодаря на всички за помоща! Взех си PANASONIC CS/CU-A9CKP модел 2003 и сега за сега съм много доволен. Топли много и само на най- бързата степен на вентилатора сякаш по хладен е въздуха, но навън е -4 все пак. Весели празници* :Drinks:
Нормално е на по бърза степен да е по хладна струята!
Цитат:
Първоначално публикувано от паци
Благодаря на всички за помоща! Взех си PANASONIC CS/CU-A9CKP модел 2003 и сега за сега съм много доволен. Топли много и само на най- бързата степен на вентилатора сякаш по хладен е въздуха, но навън е -4 все пак. Весели празници :Drinks:
Това -4 градуса какво означава?
Една клима ако поне до -10 не се справя добре и до -15 задоволително хич не мия хвали.
Един въпрос към спецовете-къде е на Панасоник 12СКР йонизатора, :grin:има ли го или е само малайзийска пунта и надпис на корпуса. :yahoo:
Ооо, Pancho, щеше да даваш оферти за `секънд-хенд` - к`во става?
Айде - Весели празници!
Цитат:
Първоначално публикувано от Pancho
... Една клима ако поне до -10 не се справя добре и до -15 задоволително хич не мия хвали. ...
То тая работа е на кантар с парите които плащаш за нея. Както всички знаем : Безплатен обяд няма.
Цитат:
Първоначално публикувано от Pancho
Това -4 градуса какво означава?
Една клима ако поне до -10 не се справя добре и до -15 задоволително хич не мия хвали.
Един въпрос към спецовете-къде е на Панасоник 12СКР йонизатора, :grin:има ли го или е само малайзийска пунта и надпис на корпуса. :yahoo:
Не мога да ти отговоря за йонизатора!?! Да го разглобя освен??!! Като не е било под -5 градуса как да ти кажа дали е добър или само се заяждаш не разбрах?!! По- полека* :2guns: не може да се порадва човек и веднага кусури ;)
Цитат:
Не мога да ти отговоря за йонизатора!?! Да го разглобя освен??!! Като не е било под -5 градуса как да ти кажа дали е добър или само се заяждаш не разбрах?!! По- полека* :2guns: не може да се порадва човек и веднага кусури ;)
Не се депресирай от глупостта на другите....Да си жив и здрав и само хубави работи да чуваме за машината ти :Drinks: Весели празници!!!
IIII@ :grin: вярвам, че е добър климатика, когато придобия по- добри впечатления ще пиша и в другата тема!
Весело на всички! :punk:
Цитат:
IIII@* * * *:grin: вярвам, че е добър климатика, когато придобия по- добри впечатления ще пиша и в другата тема!
Весело на всички! :punk:
откаде го взе аз преди месец два го търсих в техномаркет-люлин но имаше само такива с транспортни дефекти?
Цитат:
Не мога да ти отговоря за йонизатора!?! Да го разглобя освен??!! Като не е било под -5 градуса как да ти кажа дали е добър или само се заяждаш не разбрах?!! По- полека :2guns: не може да се порадва човек и веднага кусури ;)
:worry:
Днес много се изкефих-FUJI air-егати марката-въздух от ФУДЖИ :grin: и това ако не е поредната полюция на Еко клима-основния вносител на световно неизвестната марка ОСАКА(широко разпространена в Япноия).
ОСАКА-сглобка от отпадъчните изделия на японските заводи :piss:ха ха ха ха ха
Еко клима да ги :sex:отзад.
........................... старата истина-"...не съм толкова богат , че да сикупувам евтини неща.
Оферти за секънд хендс няма да правя, защото не ги продавам а който иска може да ме намери и ще му помогна да си избере.
На секънд хендса само им поправям електрониката , ако се наложи, и трябва да ви кажа че нивото на електроника на японските машини е на светлинни години от най-добрите китайски и европейски машини.И когато някой започне да ми хвали климатици дето имат автоматика по-малко от (или колкото) един хладилник просто се хващам за корема.
Не визирам мангалската(малайзийската) сглобка на Национал под името Панасоник - тя горе-долу става.
Успех на новопредствените юзери като Паци :worry:и весели праници.
Цитат:
Първоначално публикувано от llll
Не се депресирай от глупостта на другите....Да си жив и здрав и само хубави работи да чуваме за машината ти* :Drinks: Весели празници!!!
Отдавна не бях писал ама тотално осрахте темата..
И повече се вслушвайте в думите на badr, Tecno и echo, щото те са пичове от бранша...
//mod edit
Не с този тон!
Нося си последствията, като всеки може и аз мога!