Резултати от 1 до 10 от общо 10

От къде да купя марков климатик?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2007

От къде да купя марков климатик?

Здравейте, след вашата помощ в избора на климатик дойде време да го поръчам. Сега обаче се сблъсках с проблема от къде да го купя? Аз не съм специалист в областта на климатичната техника, но от прочетеното тук разбрах да стоя далеч от Техномаркет. Затова ви моля да ми помогнете със съвети за сериозни фирми предлагащи качествен сервиз и реална гаранция за следните марки климатици: Fujitsu, Toshiba, Mitsubushi, Daikin, Hitachi, Panasonic. След дълги размисли реших да стисна зъби и да се изръся за инвертор 9-ка. Моля фирмите да са от София. Предполагам, че няма да може да се пишат директно имената и адресите на фирмите така, така че личните съобщения ще са ми от полза. Ще оставя и един мейл: dimityr@mail.ru. Предварително благодаря за помоща.
    Желая на всички ви лек и прохладен работен ден

P.S. най ме притеснява DAIKIN, HITACHI и PANASONIC. Първия никъде ги няма а другите са доста разпространени, но кои са менте и кои не?!?

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Re: От къде да купя марков климатик?

DAIKIN - ММС и АТАРО(www.mmc.bg www.ataro.bg)
    Panasonic - Ефендулов.

4. Member
    Тук е от
    Mar 2005

@Julian:

Не знаех, че ММС са направили офис в София, а силно се съмнявам Ефендулов да се е разрастнал толкова много, че да направи софийско представителство....... или просто не си дочел предишния пост......

DAIKIN: фирма Тери, фирма Еърклима
    Mitsubishi: фирма Кондекс, фирма Булклима
    Hitachi: преди ги внасяха К&К електроникс (Техномаркетите) но не съм сигурен дали се занимават още. Иначе има една варненска фирма - Тодор Йовков и една русенска - Евис;
    Panasonic: вносител е К&К Електроникс - би трябвало да ги има във всеки ТЕХНОМАРКЕТ
    Fujitsu и Toshiba - нямам никаква идея....Помагайте, но не с постове, които са безсмислени и само флудват темата.

5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Не съм видял, че става дума за София. Ама до колкото знам MMC продават по евтино от софянци. Даже от софия идвали да купуват даикин във Варна.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Можете ли да ми дадете координати на Тодор Йовков.

7. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Fujitsu
    -Пингвин Ю.Н.
    -София ул.Криводолска 5-май така беше

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Цитат Първоначално публикувано от Julian
    Не съм видял, че става дума за София. Ама до колкото знам MMC продават по евтино от софянци. Даже от софия идвали да купуват даикин във Варна.
    Под по-евтини имаш предвид тези машини дето ги сглобяват в Чехия или Полша (сори, ама не помня точно в коя точно), спрямо другата сглобка ли?

10. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Ами протси ММC продават същите климатици на по ниски цени спрямо някоя софийска фирма. Между дгругото моя даикин е таиландски. Не е нито чешки, нито полски. Не, че това е от голям значение.

11. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Значи да разбирам ли, че ако климатика е Дайкин няма значение каква е сглобката. Но ако Мицубиши, Панасоник, Хитачи и другите там скъпи климатици има голямо значение къде е сглобяван....? Понеже доста се дискутира в другите теми мястото на сглобката на дадена марка...

12. Тук е от
    Aug 2006

Съвета ми е: НЕ купувай от Техномаркет. Добри са Еърклима, Булклима

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Заслужава ли си покупката на марков климатик от ниският им ценови клас?
    От bgr79 във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 15
    Последно: 07-01-13, 12:24
  2. От къде да си купя употребяван климатик в София?
    От MEBELDIZAIN във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2
    Последно: 03-08-09, 10:27
  3. От къде мога да си купя влагометър?
    От zaho_cool във форум Топлоизолация и дограма. Вентилация и обработка на въздуха
    Отговори: 5
    Последно: 03-10-08, 16:11
  4. От къде мога да си купя: Terayon WAX WX-54G ?
    От Sad Reader във форум Общ - хардуер
    Отговори: 0
    Последно: 29-08-07, 11:06
  5. От къде да си купя ATi TV Wonder?
    От VessmaN във форум Общ - хардуер
    Отговори: 8
    Последно: 02-11-03, 08:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе