Аре моля ви кажете от де да си купя такъв тв тунер, че направо откачам!!! Няма значение в кой град - по възможност в Софиа или Плевен!!!!! :\\\\\\\\\
Аре моля ви кажете от де да си купя такъв тв тунер, че направо откачам!!! Няма значение в кой град - по възможност в Софиа или Плевен!!!!! :\\\\\\\\\
В събота (25.10.2003) гледах един ATI All in Wonder, ама не помня с кой Radeon в търновския офис на ComputerOffice. Работил е 2 - 3 месеца и го продаваха за 110$.
Телефона на шефа на фирмата е 048919093 - Красимир. Почти всеки дени мат транспорт до София и обратно. Обади му се и се разберете.
Офф...
Вие май не ме разбрахте...
ATi TV Wonder не означава ATi All-in-Wonder.
ATi TV Wonder е самостоятелен ТВ Тунер, а ATi All-in-Wonder - видеокарта с тв тунер за която нямам достатъчно пари. :\\
Освен втора ръка, май никъде другаде. До колкото ми е известно от доста време не се произвежда.
А ако намериш два вземи единия за мен. Плащам комисионна![]()
Еми... така е...(
Май ще трябва да си вземам ПикселВю.![]()
мараба. гледам, че става въпрос за тунери и понеже съм навит за един такъв, да ви питам за мнение. какъв бихте препоръчали и откъде.
За чий са ви тия ATI-та и PixelView????
ATI-то ще можеш да го ползваш само с неговият си софтвер.... забрави за Third Parity.....
Вземете си Pinnacle, там е истината..... без радио модела е някъде около 60$, струва си всеки цент.... софтвера им е много добър и го Update-ват ако има нужда - веднага. []
Аве това го знам! Ама пинакл самно ти "превръща пц-то в телевизор"!!!
А пикселВи-то и АТИ-то са добри за капване! (capture)
BTW, аз вече си взех ПикселВю, ако можете да ми помогнете да я настроя, за подробности вижте темата в Общ - Софтуер![]()