Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234
Резултати от 46 до 50 от общо 50

Избор на инвертор за 25 m2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003
    Мнения
    3,892
    #46

    Re: Избор на инвертор за 25кв.

    Julian ти имаш ли представа какво означава "Няма и фактура и въобще никаъв документ"? Лично аз смятам, че повечето от хората, които си купуват Daikin, са над средното равнище на интелигентност, доходи и т. н.
    Е, мислиш ли, че ще приемат да дадат над 1500 лева без никакъв документ?
    Най малкото звучи несериозно.
    Особено пък 100% контрабанден внос. В края на краищата това не са фиби за коса, а климатици. Контрабандата не като да люпиш семки на балкона, макар и да изглежда така, ако слушаме родните журналисти.
    Интересно ми е да слушам крайни мнения по теми, като престъпност, контрабанда и футбол от хора, които са безкрайно далече от тези области и познанията им по тематиката са само 77-ма ръка от вестници, приятели или от "един човек". Имам чувството, че се намирам на пейката пред блока или в пенсионерски клуб пред купчина жълта преса от онзи ден.

    Извънгаранционен сервиз означава: поръчвам си частта, тя идва и си плащам за нея и за труда по смяната и.
    Какво значи "няма извънгаранционен сервиз"?
    Като някой не иска да ми вземе парите, отивам при друг, все ще се намери фирма, която да ми достави и смени частта срещу заплащане.

    И пак моля, обясни подробно на читателите, посочените от теб климатици имат ли някакви сериозни [технически] недостатъци, които да ни разколебаят в покупката.
    За недостатъците, относно менютата разбрахме, който иска такъв климатик трябва да се примири. Ако не, има други прилични марки.

  2.  
     
  3. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007
    Мнения
    3,750
    #47

    Re: Избор на инвертор за 25кв.

    Juliane ти за съжаление не помагаш на хората, отново пишеш общи приказки и отбягваш конкретните въпроси. Правиш крайни обобщения често неверни и нелогични и за съжаление и крайни глупости от рода, че дистанционното като е с ироглифи не знаеш в какъв режим работи климатика. Понеже за разлика от теб аз съм се занимавал с търговия ще ти кажа, че за много клиенти дистанционното и на английски език е напълно неразбираемо. По никакъв начин не можеш да убориш тезата, че за 500лева си заслужава да си купиш китайски боклук, а не някой пет годишен японски климатик.

  4. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006
    Мнения
    137
    #48

    Re: Избор на инвертор за 25кв.

    Един от основните "недостатъци' е 100-волтовият трансфотматор,който е бодил в очите на повечето клиенти,още повече представен в неподходяща светлина.Само,че пропускаме един основен момент - един добре изработен ТОРОИДАЛЕН траф надживява поне два климатика/имам поставени трафове,които работят около 10 години и то при такива криви напрежения,че да ти се стъжни/
    Прочетете внимателно постовете на blue1 и повярвайте - наистина има клими производство 92-93 година,които работят перфектно.

  5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001
    Мнения
    5,736
    #49

    Re: Избор на инвертор за 25кв.

    Цитат Първоначално публикувано от criss
    Бях решил да не се обаждам и да чета бисери,но"Доктора"няма спиране - един път казва,че японските клими са с върховни характеристики,а в следващия момент го избива да съветва хората да не си купуват "някой боклук" Когато човек НЕ е наясно със ситуацията или НЕ взема отношение или мълчи и слуша по-опитните батковци.Моля за извинение,ако съм прекалено остър,но фрази от сорта на "току що говорих с един човек"ми намирисват на приказката "чух,че сестра ти е голяма к***а,ама аз знам,че ти нямаш сестра.
    Я ми каже сега кога съм казвал, че япоснките климатици не са хубави, че твърдиш, че всеки път говоря различно. Като сте много отворени купувайте ги тези климатици. Щом са налълно легални и т.н. Много ясно, че няма да напиша имена на хората които познавам. Пак ти казвам, замисли се защо цените на тези клиамтици са толкова ниски и възможно ли е това ако са им платени всички таски. Аз спирам да пиша в тази тема. Купувайте се климатици втора употреба и китайки за 500лв, както и климатици на 100В. Щом само пртазни приказки говоря приказвайте се "пълни" приказки.

  6. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006
    Мнения
    137
    #50

    Re: Избор на инвертор за 25кв.

    Иначи климатиците са си качествени с върховни характеристики. Ако това те устройва купвай си такъв
    Това доколкото си спомням не съм го писал аз.А иначе какво му трябва на човек - качествен климатик с върховни характеристики,който рядко дефектира
    Лек и приятен ден на всички

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234

Подобни теми

  1. Отговори: 15
    Последно: 01-08-12, 07:48
  2. Избор на инвертор за охлаждане
    От ivan_ws във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 19
    Последно: 17-07-12, 00:23
  3. Инвертор за LCD лампа
    От kirretto във форум Купува
    Отговори: 1
    Последно: 01-04-11, 21:45
  4. Инвертор или конвенционален?
    От siso92 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 6
    Последно: 18-02-09, 16:22
  5. Инвертор или обикновен?
    От deli във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 7
    Последно: 17-12-06, 20:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе