Отговор: Собственици на климатици 100V
Цитат:
Първоначално публикувано от
gnf
Аз, след подобно поведение бих се изстрелял със 200 км/ч от магазина и никога не бих се върнал там.
И аз, но климатика вече беше монтиран :(
- - - Обновено - - -
Третата снимка е от външното тяло и съвпада с това, което казвате. Дори и да не си го вземат, ще трябва да ми отбият от цената. Предполагам, че отговарящите на моите въпроси са запознати с цените на пазара и в тази връзка имам две последни питания - йонизатора от кой бутон се включва,
и каква е реалната цена на тази машина. Писна ми от измамници :angry:
- - - Обновено - - -
АНТ КЛИМА
Цената е тази, която сте платили за него. Впрочем, не разбрахме името на фирмата. :taz
Цитат:
Kasap
Цената е тази, която сте платили за него. Впрочем, не разбрахме името на фирмата. :taz
АНТ КЛИМА
Като сте видели държанието на продавача и сте се усъмнили в достоверността на обясненията преди плащането, защо го купихте? А това с юмрука накрая, направо....щях да го..... Впрочем за каква кубатура го гласите и при какви условия?
Цитат:
Kasap
Така е принципно, но все пак жената трябва да знае, че разлика има между климатик от 2003 и климатик от 2006-2007г.
Всъщност, Георгиева, колко платихте за този Дайкин?
Цитат:
pilot
Като сте видели държанието на продавача и сте се усъмнили в достоверността на обясненията преди плащането, защо го купихте? А това с юмрука накрая, направо....щях да го..... Впрочем за каква кубатура го гласите и при какви условия?
За 60 кб.м., среден апартамент,южно изложение
- - - Обновено - - -
Цитат:
nako-bako
Така е принципно, но все пак жената трябва да знае, че разлика има между климатик от 2003 и климатик от 2006-2007г.
Всъщност, Георгиева, колко платихте за този Дайкин?
Ясно ми е,че има разлика. Японците имат изисквания за енерийна ефективност на електоуредите и този модел ако за нас е с добри показатели, то този от 2006 ще е с още по-добри. Сега платихме 600, трябва па платим още толкова.
Цитат:
b_georgieva
АНТ КЛИМА
Така си и знаех....
1200 лв за 22-ка и то машина която не блести с параметри и екстри......Ужас. Честно, заклали са Ви....Йонизатора се пуска от синия бутон на предния капак, долу в средата.
1200лв за климатик 7ца почти на тинеиджърска възраст и то в 60м3 направо нямам идея що за хора сте да си купувате тия климатици.
Цитат:
b_georgieva
Сега платихме 600, трябва па платим още толкова.
А, това е добре, сега си помислете колко ще доплатите или направо смяна за по-мощен, че в 60 кубика с 3,2KW номинал....
Цитат:
VeleV.Klima
що за хора сте да си купувате тия климатици.
Хората са си наред като са се спрели на японска машина, просто са попаднали на некоректни търговци...
Абе японска ама дърта що си я не държал японеца като е толкова убава.
Цитат:
VeleV.Klima
Абе японска ама дърта що си я не държал японеца като е толкова убава.
Айде пак почнахме с евтин популзъм.
Пък и възраста не е порок,както се казва...а това,че е малък за въпросното помещение не прави дайкинчето лошо.
И с АНТ густо майна...
Цитат:
Aleksandars
1200 лв за 22-ка и то машина която не блести с параметри и екстри......Ужас. Честно, заклали са Ви....Йонизатора се пуска от синия бутон на предния капак, долу в средата.
Ами и на мен така ми се струва.... А, значи съм го пуснала, но не намирам разлика. Бихте ли ми казали за нашето помещение какви параметри ми трябват, какво да търся и да гледам,или може би коя пловдивска фирма е коректна, защото утре ще е голям ден за тази фирма
Трябва ти човека няколко поста над теб Aleksandars. (Относно коректна фирма от Пловдив)
... Приципно на всяко прасе му идва коледата, дано си намерят майстора. ;)