Ами аз лично не бих се зарадвал на някоя 9-ка да ми хакнат 15 метров водопровод /Джерман-Скакавица/.
Горкото компресорче ще се чанчи и климатика ще стане натоварена 7-ца
Ами аз лично не бих се зарадвал на някоя 9-ка да ми хакнат 15 метров водопровод /Джерман-Скакавица/.
Горкото компресорче ще се чанчи и климатика ще стане натоварена 7-ца
Мощностите на клиамтиците, които се дават са при тръбен път 7 метра и 0 метра денивелацяи, поне така е при Даикин. Така, че пре дълъг "водопровод" няма да имаш 7-ца. Има си и графики как намалява мощността с дължината на тръбния път. Тя намалява и с денивелацията. Затова най-добре е външното и вътрешното тяло да са почти на една линия.Първоначално публикувано от rsvr
какво ще кажете за осака 12ка.
искам да попитам за какво помещение ще е ефективен.
предстои ми местене и незнам дали ще е добре.До сега бях в 18квадрата.Но за новото място се колебая дали е удачен
Та незнам за каква кубатура .
Като се нанесеш и видиш колко квадрата и как ,тогава питай.
FUJITSU ASY 12 USBCW - за момента съм достатъчно доволен, въпреки, че подобре да не бях гледал как го монтират - не спазиха нищо от това което четох из форума. При зададена температура 20*С поддържа в 3 стаи + коридор от 20* до 18*, като съм на 1 етаж и без съседи. Като беше по топло - 3 минути духа топло и 6 само обдухва, в момента при -3* вън - 3 топло и 3 обдухва. Не заскрежава, малко е шумно вътрешното тяло. Изходящият въздух е 50*. От любопитство да попитам, коя година е модел ?