Малко преди малкия да се роди, сложихме климатик и в спалнята. Изобщо не съжалявам. Пак бих го направил.
Малко преди малкия да се роди, сложихме климатик и в спалнята. Изобщо не съжалявам. Пак бих го направил.
... в смисъл, какво му вреди(на форума)?Първоначално публикувано от fXOrange
ВРЕДА, не знаеш ли какво значи? - като ги лъха течение, като дишат прахоляци, като гледат цар лъв(вместо да тичат навън да се катерят и играят с конструктори(примерно)). Твоето здраве в момента е такова каквото се е оформило като си бил дете - нямал си телевизор(денонощно), тичал си по тревата бос на воля и т.н., а какво здраве се оформя на нашите деца с тия пушеци, полуфабрикати, телевизии, климатици - затворени в тия малки кутийки?Първоначално публикувано от Очо
Ти специално си от хората с рядко скъпи климатици и мисля че няма от какво да се притесняваш ![]()
Важното е че събудихме интерес, виждаш че резултатите че не са категорични - значи е имало повод за дискусия. Като изветрее въпроса ще си замине назад и накрая ще го изтрият и готово.
Аз мисля, че не вреди! Да не говорим, кое е определящото нещо: гените(наследствеността) или наученото(придобитото,оформянето) после. Според мен(не съм лекар, нито психолог) за едно дете най-важното нещо е постоянството(във всички аспекти на тази дума). То спи, яде, пишка, плаче по своя вътрешен часовник(май по точен от нашите. Ще сменяме времето! да видим дали децата ще го разберат). Климатика държи постоянна температура(която никой не е казал , че трябва да е 25*, може да е и 18*), какво по хубаво от това ,а относно течението-всички знаем: По далече от струята, пък била тя и топла.