Знам, TIMBERLAKE, но случая с FD-то не е такъв :Drinks:
Преглед за печат
Знам, TIMBERLAKE, но случая с FD-то не е такъв :Drinks:
InternetZombie тоя Шарп със задръстени филтри ако вдигне 29градуса в най студените дни и то на най ниските обороти ще се хвърля от айфеловата кула.Тва дето го наговори по добре някой да го истрие че е пълна простотия.
Голям смях :-memnon :-memnon и по-недомислено изказване не бях чел скороЦитат:
Първоначално публикувано от InternetZombie
Ами същата песен, вероятно. :)Цитат:
Първоначално публикувано от dgenov
Една от моите стаички, които обработвам е 8,75х4,60. Към 40м2 и h=3,25. :jamaika
Не е "много" вероятно да ти кажа, нали виждам за какви машини се говори тука: хората се стремят към високи класове но когато им трябва малка машина. Колко според теб могат да си позволят над 35ци от скъпите - цените им отиват в космоса? Хубава "стаичка" имаш и с какво я обработваш? Не ме разбирай погрешно, личи желанието ти да се закачаш за думата с недомлъвки но ... Няма проблем разбира се, не оспорвам правото на хората с възможности да купуват скъпи машини - много ясно. Карай, въпроса пак се извърта за богати и бедни - няма смисъл да го продължаваме ... имало ли смисъл смисъла ...
Ако ще е за дискусията обаче:
А случая с LDто какъв е? Хората имат 60м3 захлупена северна стая в която слънце не огрява и изрично държат да им е ТОПЛО(колко е отделен въпрос но като се подчертае значи че като му дадеш ряз на климатика да не се чуди два часа кво да прави!) Не казвам че FDто е по-лошо от колкото е, а попитах за сравнение между двата(на екстрите спрямо цената им) и кой ще им топли по-добре според теб? Само КОПа който цитираш и аз го знам и не оправдава 400лв разлика при близо киловат надоло! Не казвам че е лесна преценката ако двата ги монтираме във тяхната стая за тест кой как ще се справи, но поне опитай да размислиш. И още нещо: опитай да познаеш защо някой хора си слагат по 100вата и по 130 даже на м3? А други по бързата процедура: толкова по толкова по 70 и готово, ама дали е готово?Цитат:
Първоначално публикувано от deian
Направо отивай и се мятай тогава, щото толкова ми поддържаше и при такива условия!Цитат:
Първоначално публикувано от TIMBERLAKE
Твърдо си стоя зад всяка дума, която съм казал!!! Кажи, какво да направя и ще го направя за да се увериш, че не лъжа!
Защо да ми се изтрие мнението - щото си споделям опита ли, или защото на теб не ти харесва?!
Тук само с добро око се гледа на супер марките - Дайкин, Мицубиши Фуджитсу и Панасоник...сякаш компании като Шарп, Тошиба, Саню и др. не правят климатици...или може би не могат да направят по-добри машини от тези на супер марковите компании?!
Ако почнем да се лъжем, всичко се обезсмисля и по-добре въобще да не пишем, когато ще се лъжем.
Познавам много добре народопсихологията на българина и неговия манталитет...айде ще спра дотук!
Да полезен е/да духа към теб или в друга посока,независимо дали се движиш/,ама да знаеш как да боравиш е него и останалите екстри.Аз се борих три седмици да му разгадавам хавите и се отказах.Иначе невероятна работа на машината-в някой режими може да забравиш,че е включен.Единствено леко ме разочарова шума на външното,сравнение с Панасоник например.Цитат:
Panasonic-а ако е бил със scroll, просто забрави да го чуеш. Това е най-тихия компресор.
дидо тия показания за каква марка климатик са.и в кой град са съответно.
InternetZombie нема климатик дори леко преоразмерен и да направи в най големия студ 29градуса на 50см. от земята.Кой се опитваш да заблуждаваш освен себе си?
Има ли разлика между FUJITSU GENERAL ASYB 12LDC и FUJITSU GENERAL ASHB 12 LD?
TIMBERLAKE-има,неговия Шарп и то напълно задръстен.Всички други са на опашката.
Вярвам на очите си!!!
В Пловдив, когато най-ниските температури бяха от -10 до -15 под 27гр.не ми е падал!
Толкова ми е показвал на дисплея на вътрешното тяло, толкова са ми показвали и термометрите в стаята - 3 на брой и то на различни места!
Термометрите ми са на височина 2м. а на пода колко точно е немога да кажа, защото не съм слагал термометър на пода!
Филтрите ги почистих преди десетина дни, а Sharp AY-XP 12 FR e закупен октомври месец! Имам и по-стари постове, които можеш да прочетеш!
За 2008 г. при 25-ците модел на Шарп е на първо място, така че първите места не са перманентно абонирани за Дайкин и Мицубиши!!!
:) :) :)Цитат:
Човече, нямам ни най малко желание да споря излишно или /опазил ме господ/ да убеждавам някого в нещо. Ако си ме разбрал грешно - сори. А, че нямаш чувство за хумор се убеждавам за втори път за кратко време. Извинявай! angel
Отделен е въпросът, какво и дали "личи", че и с недомлъвки... :yikes Вие питате, ние отговаряме. Какво толкоз? Значи ти може да си позволиш да вмъкваш иронизираща нотка, а друг не. Е, няма начин. И въпроса не се извърта, поне аз не го правя и не съм го правил. Я намери мой пост в който пламенно защитавам нещо, давам акъл излишно или обиждам. Макар че скоро май казвах някъде, с риск да се повторя, пак казвам - старая се да съм обективен. На база на знания, чуто, видяно, опит.......и т.н. и т.н. Успявам ли? Не знам. Поне се старая. Никой не е застрахован да изтропа глупост, аз също. Опитвам да не го правя. И без това тук изобилства от такива. :)) А, по съответен казус, дали знам, колко знам или нищо не знам, пак е друга тема. Не съм се старал да налагам мнение, а ти постоянно се опитваш да го правиш.
Въпросната стая си отоплявам и охлаждам с Tошиба RAS 16 SKVP-E. arabia Ще се опитам да метна снимка......пробвах наскоро, нещо не успях..
:Drinks:
За дискусията....подобна северна стая, обработвам с машина Саньо, инвертор, SAP KRV 123EH. За да бъда точен, около 65 м3.
P.P.
Не ми ще снимката. :( Намалена е, но ми казва софта, че.......файла бил пълен...??
grubi81
Няма разлика, става дума за една и съща машина, просто на едната ще пише Fujitsu, на другата General, все са производство на концерна Fujitsu General Limited.
много добра серия плазмени машини.