Ееее,за тях направо бях изключил. За 500 лв, ша знайш ,идват направо от центъра на Ню Йорк.Барабар с едно китайче в кашона за монтажа...
Преглед за печат
Ееее,за тях направо бях изключил. За 500 лв, ша знайш ,идват направо от центъра на Ню Йорк.Барабар с едно китайче в кашона за монтажа...
В грешка сте колега, тия с китайчето са канадски - от Ванкувър. http://s.rimg.info/b9974a135a051be87cf902ec00ec4c7e.gif
преппоръчайте ми марка и модел климатик за стая 40 кв. до около 1500 лв максимум,ще се отоплява предимно с него,за софия става въпрос ,тоест да работи и при -15
Предлагат ми тази машина Daikin E22HTNS. Някой ползва ли такава ?
За тези пари само FTYN50 на DaikinЦитат:
преппоръчайте ми марка и модел климатик за стая 40 кв. до около 1500 лв максимум,ще се отоплява предимно с него,за софия става въпрос ,тоест да работи и при -15
Не, ама имам един емерсон в мазана... :))Цитат:
Първоначално публикувано от wizard2000bg
Здравейте, имам един много сложен въпрос за избора на климатици. Една приятелка иска да се топли с климатици, но разполага само с 1500лв
Едтана стая е 65м3 и има външна стена без изолация, другата стая е 45м3 вътрешна, но е спалня и момичето иска там да и е топло(като всека жена).
Спрял съм се на два модела като чета във форума единия е MIDEA MSG-12HR или Nippon ASW-12A4.
В голямата стая има и камина, която ще се пали през много студените зимни дни и за това и за там съм предвидил 12-ка.
Ще бъда благодарен да предложите нещо по-добро в този ценови диапазон :-)
Огледай се за Midea MSV1-12HRDN1 - инвертор с добри характеристики и на добра цена (~699лв.)! Ще е достатъчен за спалнята й.
е добре де,на -15 вън няма ли да замръзва конвенционалния,всички консултанти с които съм говорил казват -не ;)Цитат:
Първоначално публикувано от vclima
За консултантите в техномагазините само инверторните не замръзват. Замръзват климатици със лошо програмиран дефрос без значение дали е инвертор или конвенционален.
Цитат:
Първоначално публикувано от sf7878
Преразгледай си бюджета, изискванията или квадратурата, и ела пак да попиташ. Колегата vclima, ти даде единственото смислено решение.Цитат:
Първоначално публикувано от sf7878
да ти топли компотите ли ?Цитат:
Първоначално публикувано от Kasap
Хе, че той не става за топлене. Студи ми ракийката. :))
sf7878, от конвенционалните климатици - Daikin FTYN 50 ще ти свърши работа.
Има и други марки, но ако можеше да изчакаш - цените тепърва ще падат и ще имаш по-голям избор.
Привет на всички отзоваващи се на изпушили от обикаляне по магазини глави като мен.
Молбата ми е за избор на инвертор за 65 куб. метра. - хол и бокс, етаж 1, отдолу е хранителен магазин, с ПВЦ дограма,тухла, без изолация - ХАсково. Бюджета ни е до 1300лв. Ако знаете и сериозна фирма от града /на лични/, ще съм много благодарна.
Ще завиша на 1500лв. И ще изчакаме до началото на декември. ТАка избора ще стане ли по-голям?