ХОРАТА ОТ ЗАБЛУДА ЛИ КОПУВАТ 3 ТИ И 4 ТИ КЛИМАТИК АЙ СТИГА СИ МА ДРАЗНИЛПървоначално публикувано от VeleV.Klima
ХОРАТА ОТ ЗАБЛУДА ЛИ КОПУВАТ 3 ТИ И 4 ТИ КЛИМАТИК АЙ СТИГА СИ МА ДРАЗНИЛПървоначално публикувано от VeleV.Klima
Пишете си на лични вече...изместихте темата.
Западен, съжалявам за това че са те съкратили от работа...неприятно е много.Ако все още искаш климатик вземи си Daikin FTXS25D все пак новото си е ново ,малко дете ще има там - не си прави експерименти .Бих ти препоръчал FTXS25G но е малко по скъп - не знам дали ще ти стигне бюждета.
Касап - при нас няма "задължителни"профилактики и гаранцията е 6 г. за по добрите модели,останалите 3 г.
И на мен ми стана интересно за тия 100волтови и затова писах в темата им. Велев, Митак, може ли да ми отговорите там...
http://forum.setcom.bg/index.php/top...6.new.html#new
За да не се получава повече спам!
При мен работят..Първоначално публикувано от deian
Здравейте на всички!
Взехме, FUJI RSA12LGC .
Трябва да ви кажа ,че за момента ...Това е климатика , който ми трябва.МНОГО ДОВОЛЕН!!!
В другият апартамент имам MIDEA. Едното с другото ...нищо общо!!!
Моето мнение е :Японското си е японско,пък ако ще да е събирано(произведено) и на Луната.
Честито за климатика, ама кое точно му е японското? Името? Просто си си купил хубав климатик - това е!
Марката си е японска Това е важното в крайна сметка, не толкова къде е произведен. И за Япония вече ги правят извън Япония, щом японските домакинства са се примирили с това, мисля, че и ние ще го преживеем. Какво да се прави, японеца си цени труда, взима скъпо, работи качествено, но накрая цената не е подходяща за масови продажби.
Хора,честно Ви казвам за първи път е топло..Нямам много наблюдения върху климатици ,обаче този ми върши перфектна работа!
Ще върши, разбира се. Има и по-добри, винаги ще има нещо по-добро, важното е да сме щастливи с това, което имаме.
И аз ти казвам да ти е честит и да ти служи безаварийно! Изборът ти е добър.
Честит да ти е и със здраве да си го ползваш (да се топлиш)
Здравейте и за много години на всички.
на 29.12 ми монтираха тоз климатик (Fujitsu AS-J22T) и още го разучавам, че всичко е на Японски, та въпроса ми е - дали съм направил правелен избор за 16м2 или не и ако има нещо специфично за тоз модел да го споделите.
Честито! Със здраве да си я ползваш! Машината е много хубава, но е подходяща за това помещение, само ако си с добра изолация и хубава дограма.
joro_bul, модела е много добър, не си сбъркал с избора...За твоето помещение е идеален. Даже бих казал, че работи почти винаги в минимума си..Колкото до специфичните неща към него - модела не разполага с екстри. Ако не си получил качествен превод на дистанционното при монтажа, свиркай и ще получиш тук...
Мерси, дадоха ми превод но не знам още дали е пълен и качествен , прави ми впечатление, че като натискам някои копчета не действат - действат само когато си сложа ръката на дистанционното и след като я махна се променят данните които съм задал. Така ли трябва да е?Първоначално публикувано от Aleksandars
за превод - joro_bul@abv.bg - 10x