Що изобщо се занимавам да коментирам с хора дето не знаят да пишат дори на български правилно.Мисля че се вижда кой е.
Що изобщо се занимавам да коментирам с хора дето не знаят да пишат дори на български правилно.Мисля че се вижда кой е.
Не съм но мисля че по това как пишеш личи и как работиш.
Аз мисля че за тази вечер няма да съм полезен в този форум. Има доста други по приятни форуми да прегледам.
Изпуснал си поне 4-5 препинателни знака в две изречения.Така че не повдигай повече въпроса за правилното писане на БГ.
Не разбрах какъв ти е проблема. Но щом опря до писането ми, значи си изчерпал останалите аргументи.Първоначално публикувано от VeleV.Klima
За да не кажеш пак нещо, ще взема да се съглася с теб веднъж. За разнообразие.Аз мисля че за тази вечер няма да съм полезен в този форум.
zapaden, ти трябва да си решиш нов или втора употреба. Това според мен си е индивидуално решение за всеки човек. Каквото и да решиш, винаги ще има някой, който да ти каже "ти не си добре да си дадеш парите" или "защо си взе тоя боклук", така че...това си е твое решение, не на някой друг.
После трябва да решиш как ще го ползваш тоя климатик, че да разбереш какъв ти трябва - инвертор или конвенционален. Това май си го решил вече.
Гледаш си бюджета, спираш се на няколко модела, четеш и разпитваш за тях и си вземаш решението ти.
Хората могат де те насочат в каква посока да тръгнеш, но решението и отговорността са си изцяло твой.
Всичките дето се карат тук, са пичове. Всеки е прав от неговата си гледна точка...
Според мен, въпроса дето трябва да им зададеш е: Голф 4 или Опел Астра (полицейска).
Тоя въпрос "нов или втора употреба", е все едно да питаш "каква кола да си взема" нова, втора употреба, ма коя марка, ама колко коня, колко седалки, за какво ще се ползва, бус ли, каравана ли. А може би ферари, зимата ще се кара ли, а лятото...
Дано да си ме разбрал правилно.
bios - Благодаря ти за съветите!
Чакаме бебе и ще ми трябва нещо което да е сигуро.Жена ми ще е по цял ден в къщи.
Обаче днес ме съкратихат от работа , така че ще преразгедам семейните финанси ,но сигурно ще се спра на нов климатик.
това вече е кофти новина, особено щом чакате бебе.......Първоначално публикувано от zapaden
Залагай на ново Фуджи електрик а и вносителя е в Пловдив. А за писането имах в предвид Митака.
Zapaden, лично аз за вкъщи си взех нов климатик, но за вилата например където не стоя толкова много си взех втора употреба. Както вече и bios ти каза това е въпрос на личен избор. Лошо е че са те съкратили от работа надявам се скоро да си намериш нова работа. По въпроса с климатиците.. има добри промоции сега ето ти някои от тях:
промоция на климатици - Булклима
промоция от B-клима
по-добре правописни отколкото логически грешкиПървоначално публикувано от VeleV.Klima
глупостите който изсипваш по адрес на климатици 2 употреба са чисто конкурентна агресия и завист , категорично 2 употреба са по-здрави и по-качествени от нов китайски климатик по доказани факти и примери , а когато нямаш дадена част си длъжен да спреш от продажба същият модел и да осигуриш нужният елемент (blue 1 да не се ослушва ) , естествено има си и самолетни такси и може да се достави за 3 дни , но ти си готов да измислиш безумици за да стигнеш до правописно погрешен извод
Митак гледам климатиците ти май са гаражна разпродажба и леко боядисани да имат вид на нови. Много ми е интересно как климатик с 2,5кв=8,5btu се продава за 12000btu?
всеки един дето ще топли на -20 градуса , за не повече от 30 лева на месец , и всееки за който не подарявам 10 литрова кофа за размразяване януари , и не са гаражни все още не съм се развил до гараж на сергия ги давам наредени на вестници
иииииииии Мистър Велефффффффф ти наясно ли си че продавам цялата гама на Мидея кактои фантастичната глорииииии от 9 000 бту до 24 / що си мислиш че хваля японското щот само тва продавам ли ,, я не се вкарвай в филми имам и 2 та варянта с по голяма печалба на китайските дори но немога да похваля и един техен болт
Не съм те питал за Мидея а защо заблуждаваш хората като им продаваш климатик 9ка за 12ка. И разберете че не работя само с Мидея.