Тия от АНТ по-добре не им обръщай внимание, цената зависи от състоянието на машината.
Тия от АНТ по-добре не им обръщай внимание, цената зависи от състоянието на машината.
Ето къде се крие разковничето,за ниските сметки за ток.И ако Г-н Велев го докаже с цифри,ще разбие напълно представите ни ,за японското чудо-наречено хипер инвертор.Май ще ни вървят машините за скрап,и ще окичваме стените с Мидеа,защото всеки обича да плаща по малки сметки.И тогава коп над 6,плазми,аспирация и прочие,ще вървят по дяволите.Първоначално публикувано от VeleV.Klima
![]()
абе мидеята 12ка в офиса като включва лампата примигва .. бях я засякъл по-миналата зима в нормален зимен ден нощем под нулата денем над нулата и изразходва над 20 киловата за 1 денонощие ...Саньото ми се въртеше около 5-6 киловата тогава![]()
Да знаеш само е 4 пъти по-голямо помещението дето го топли Мидеята иначе да е изхарчила на 1/2 на Саньото и то не за друго, а защото е била набримчена на 28гр![]()
![]()
![]()
Kлиматикът на, който съм се спрял е следният- "Фуджитсу", модел AS-E22R-W, AS-E25R-W, но кое е за вътрешното, кое за външното тяло, не си спомням, тъй като ги записах на едно хвърчащо листче! Та какво бихте казали за този модел?!?![]()
Бих казал, че получаваш два климатика на цената на един.Първоначално публикувано от djany_111
Иначе, всеки от тях сам по себе си е добър...
Искаш да кажеш, че са събирани от различни модели ли? Може би такава е практиката при втората употреба- да събират външни и вътрешни тела от различни модели, което пък малко ми се струва странно, но честно да си кажа не те разбрах, искаш да кажеш, че си струва ли?
Първоначално публикувано от djany_111
Външното и вътрешното тяло са от различни климатици! Практиката е само на някои фирми-изкупуват ги сигурно от скрап депата в Япония.Касап-а е веселяк(по принцип и е де факто)...
И двете тела които си посочил са означения на вътрешни тела, едното е 22ка, а другото е 25ца В - означава бяло. Външните тела са AO-E22R и AO-E25R на тия вътрешни. Модела им е 2006г :
http://translate.googleusercontent.c...-bz7Hak0aWF9EA 22ка
http://translate.googleusercontent.c...rEWaI4am2lf2sw - 25ца
Според мен отиди отново там и виж дали не си объркал надписите на вътрешното и външното тяло![]()
Благодаря на всички отзовали се! Какъвто е- такъв! Всичко е късмет! При всички положения, предпочитам японски втора употреба, отколкото нови китайски дръвчета!!!![]()