Отговор: Втора употреба климатици - част 2
Ако не е К2У, тъй като не ви изнася цената се сещам само за един климатик който има шансове за около 1700 лева да поддържа съпругата на 25 градуса в 28 квадрата : Климатик TOSHIBA Ras 16 SKV2-E
Друга възможност е със затваряне на вратата в най-студените дни: Климатик Sharp AY/AE-XP12GHR .
Останалите възможности за К2У.
Здравейте! Като нов участник във форума имам въпрос: какво ви е мнението за климатик HITACHI E28V ?
Благодаря предварително!
Молбата ми беше към продаващите клими 2уп,ако има добра машина висок клас(с висок мах,) да ми дадат оферта,Транспорта си е мои разбира се,предполагам може да се пусне с наложен платеж.
Цитат:
Първоначално публикувано от
rado73
Молбата ми беше към продаващите клими 2уп,ако има добра машина висок клас(с висок мах,) да ми дадат оферта,Транспорта си е мои разбира се,предполагам може да се пусне с наложен платеж.
ами монтажа и гаранцията..............
Гаранцията може остане само за намиране на части,ако се наложи.Може да бъде поета и тук от монтажната фирма,при двата случая тук ще си доплащам
Цитат:
deng
Здравейте! Като нов участник във форума имам въпрос: какво ви е мнението за климатик HITACHI E28V ?
Благодаря предварително!
Много класна машина от 2006~7 година, система за контрол на въздушният поток в това число и регулиране на влагата... СОР-6.31, развърта се до 7.6 кВт при 7* и т.н. Продаваше се като чисто нов преди, но сега се намира и втора ръка.
аз не разбирам,но кой би поел гаранция за климатик,който не е закупен от него и не знае състоянието му.или само ще ти обещае за да ти вземе кинтити за монтажа,а после.......
3 Прикачен файл(ове)
Цитат:
deng
Благодаря предварително!
Както и блу ти писа,доста добра и красива машина от най високият клас на марката със скрол компресор и PAM контрол.Има плазма филтър,с двойна аспирация,и праховите филтри са метални и нано-титаниум покритие на вътрешното тяло.
Благодаря за изчерпателните отговори! :rolleyes:
Остава да го взема това чудо:rolleyes:
Цитат:
deng
Благодаря за изчерпателните отговори! :rolleyes:
Остава да го взема това чудо:rolleyes:
Сега виждам, че Дикси е писал за този модел и е дал пълна характеристика пост #1484 https://forum.setcombg.com/%D0%B2%D1...8-100v-99.html
здравей от скоро имам MSZ-Z28R и да питам дали някой знае как се зарежда тази кутийка която ароматизира продават ли се или може да се ползва някакъв заместител виждам че и по-старите модели от Z серията те също разполагат с такъв ароматизатор моля някой колега сподели дали го ползва и как по точно благодаря?
Колко трябва да е мин. тръбния път на HITACHI S28T ? И ако някои има превод на дистанционото :) Зимата ще казавам върши ли работа за 25 кв
Изрових , че мин тръбен път трябва да е 2,4 м . А превод на дистанционто ако иска някои мога да дам .
Здравейте ,
направих си регистрация във форума ,за да потърся и аз съвет от спец-ове ,потребители и дори продавачи.
Търся си климатик за хола и тъй като квадратурата ми е малко по-голяма - 27кв/м ,а бюджета по-ограничен (както може да се предположи) се насочих към японските second hand климатици.
След доста питане ,сондиране на мнения и четене по форуми решихме по магазините да гледаме за 14-ки от следните марки: Fujitsu ,Mitsubishi или Daikin.
Почти си избрахме ето този модел - Fujitsu - AS28JPZ
Притеснението ни е само ,че не сме сигурни (както и продавачката по мое мнение) дали този климатик е наистина 14-ка и ще може ,да ни стопли хол-а през зимата. Иначе на хартия поне характеристиките му са супер...но да не забравяме ,че и тези данни се пишат от продаващите. Така или иначе трудно се намират хора говерещи/четящи японски ,които да ни асистират от първа ръка :)
Ето защо се обръщам към потребителите във форума ,за малко помощ.
Благодаря предварително :)
Машината е много хубава, макар да не бих я сложил в такова помещение, ако не е много добре изолирано.
Дай подробности относно дограмата и топлозагубите.