Касапе, наистина ли тези снимки ти си ги изнамерил? Или из нета си търсил
Касапе, наистина ли тези снимки ти си ги изнамерил? Или из нета си търсил
една разходка из варна стига , снимките предполагам са си негови, повечете телефони по климите са варненски.
наистина варна има много - това фишер там съм го виждал.
Това е съвсем нормално - все пак Варна е пристанище и идва какво ли не , откъде ли не !
Варна си е рай. И можеш да се нагледаш на чудеса. За съжаление, не всичко успявам да на снимам.
Аз съм си Варненец, но докато живях там не съм обръщал внимание на климатиците. Сега в София повечко се заглеждам .
Kyoto и Aux ги продава Баумакс,като за някои отделни модели предлага и монтаж.А отскоро гледам,че предлагат и климатици Дипломат-Quality of life .
Май на Шумен-както пееше Т.Колев. Ето и един звезден климатик.Първоначално публикувано от civica
gnf- марката е Starclima
diksanal, къде вкарваш "пловдивски климатици" тука сега, разваляш варненския монопол
Доколкото успях да прочета нейма, май е Starstaime, ей туй вече е велика марка
Ъпдейт!
[img width=593 height=600]http://img809.imageshack.us/img809/6595/36999482.jpg[/img]
Airwell не са екзотични климатици. Марка си е. Има си уеб страница и даже можеш да вземеш кредит енергийна ефективност за тях. Има ги в списъка.
Ми екзотика са си. Те и Inventor са си марка и имат хомо-пейдж. Нямаме теми, които да включват тези двете, но ако това е критерия, ще трябва да постна снимките, на Гланц, York, TCL, Trane, Windom, Toyo, Emerson, Fagor, Electrolux и т.н. Всъщност темата не е само за боклуци и ментета. Има си и марки които са рядко срещани. Добре е да се прави разлика между екзотика и "екзотика".
П.С. Примерно, заради недоразумението на последната снимка, Fuji e ембаргова стока по ченоморието.
А тези към коя от двете екзотики би следвало да се причислят?
http://www.diplomat.bg/bg/category/k...istemi-13.html
Това е познато още като Санг, Ямамото, Нордстар, Галанц и други.Първоначално публикувано от mita6kiii
Още едно попълнение за Kasap-ската колекция от редки екземпляри.
Тук ще трябва да поспорим, защото McQuay вечее собственост на Дайкин, тъй-като фирмата е много добра в някой неща свързани с климатици. На снимката не се вижда много добре дали самия климатик е McQuay или некакво друго животно, но ако е McQuay трябва да знаеш че е много добър климатик.