Касапе, наистина ли тези снимки ти си ги изнамерил? Или из нета си търсил![]()
Касапе, наистина ли тези снимки ти си ги изнамерил? Или из нета си търсил![]()
една разходка из варна стига , снимките предполагам са си негови, повечете телефони по климите са варненски.
наистина варна има много - това фишер там съм го виждал.
Това е съвсем нормално - все пак Варна е пристанище и идва какво ли не , откъде ли не !
Варна си е рай. И можеш да се нагледаш на чудеса. За съжаление, не всичко успявам да на снимам.
Аз съм си Варненец, но докато живях там не съм обръщал внимание на климатиците. Сега в София повечко се заглеждам![]()
.
Kyoto и Aux ги продава Баумакс,като за някои отделни модели предлага и монтаж.А отскоро гледам,че предлагат и климатици Дипломат-Quality of life.
Май на Шумен-както пееше Т.Колев.Първоначално публикувано от civica
Ето и един звезден климатик.
gnf- марката е Starclima![]()
diksanal, къде вкарваш "пловдивски климатици" тука сега, разваляш варненския монопол![]()
Доколкото успях да прочета нейма, май е Starstaime, ей туй вече е велика марка![]()
Ъпдейт!
[img width=593 height=600]http://img809.imageshack.us/img809/6595/36999482.jpg[/img]
![]()
Airwell не са екзотични климатици. Марка си е. Има си уеб страница и даже можеш да вземеш кредит енергийна ефективност за тях. Има ги в списъка.
Ми екзотика са си. Те и Inventor са си марка и имат хомо-пейдж. Нямаме теми, които да включват тези двете, но ако това е критерия, ще трябва да постна снимките, на Гланц, York, TCL, Trane, Windom, Toyo, Emerson, Fagor, Electrolux и т.н. Всъщност темата не е само за боклуци и ментета. Има си и марки които са рядко срещани. Добре е да се прави разлика между екзотика и "екзотика".
П.С. Примерно, заради недоразумението на последната снимка, Fuji e ембаргова стока по ченоморието.![]()
А тези към коя от двете екзотики би следвало да се причислят?
http://www.diplomat.bg/bg/category/k...istemi-13.html
Това е познато още като Санг, Ямамото, Нордстар, Галанц и други.Първоначално публикувано от mita6kiii
Още едно попълнение за Kasap-ската колекция от редки екземпляри.![]()
Тук ще трябва да поспорим, защото McQuay вечее собственост на Дайкин, тъй-като фирмата е много добра в някой неща свързани с климатици. На снимката не се вижда много добре дали самия климатик е McQuay или некакво друго животно, но ако е McQuay трябва да знаеш че е много добър климатик.