Целта на темата е да се запознаем с по-редките марки, в това число и непознатите на
Снимковия материал не е задължителен, но е полезен. Та ако срещнете Неиндентифициран Ледо-генериращ Обект (НЛО), опитайте да го заснемете.
![]()
Целта на темата е да се запознаем с по-редките марки, в това число и непознатите на
Снимковия материал не е задължителен, но е полезен. Та ако срещнете Неиндентифициран Ледо-генериращ Обект (НЛО), опитайте да го заснемете.
![]()
Къде намери толкова много измислени климатици. Знам че не са измислени, ама такива имена не съм и чувал даже. Няма значение това беше заради големия бум едно време, който беше и няма да се върне. В мътните води е нормално да има всякакви измислици премислици, но измислените климатици бяха първите, които отпаднаха от пазара - просто няма нужда от толкова много фантазии, пък всички фантазии продължават да струват пари.
От тези Fisher (колко германско звучи, а?!) съм виждал много накичени, дори до нас клима-маркета продава от тях ако не се лъжа.
Още колко знайни и незнайни марки има май никой не знае![]()
Не е така - китайците знаят - поръчваш .... бройки и ти слагат каквото си избереш лого !Първоначално публикувано от gnf
В цялото това кръщене, май и на тях ще им е трудно да изброят всички марки/именаПървоначално публикувано от civica
![]()
измислени...измислени...един ikeda,12-ка конвенциален вече 5-6 години си ме топли/грее (вярно,топленето е малко условно...за периода му е сменен единствено някакъв кондензатор.
Колкото осака звучи японско. Те на глупоста на хората разчитат.Първоначално публикувано от gnf
Това някакъв майтап ли беше? Вярно че човешката психика така е устроена, че ако си науми нещо самия човек и то може да изглежда правдоподобно. Едно време имаше виц, че едно чукче толкова много се убеждавало колко му е топло на северния полюс, че накрая получило слънчев удар.Първоначално публикувано от lubopiten
не,защо да е майтап...условно казвам,не защото не топли,а защото ако спре в голям студ трудно тръгва...масло ли му замръзва,какво ...не знам.все пак ползвам и daikin ftxs 25g,така че имам поглед и в/у "по-марков"
Абе какви "животни" има, и ние не знаем и едва ли ще ги видим...Достатъчно е да разгледаш списъка с брандовете които поддържа едно универсално дистанционно управление и да изпаднеш в тих ужас!
![]()
Климатици "Кобе" не са толкова екзотични. Марката е на Ефендулов Варна. Има си ги по магазините. Имаха модели 1:1 Мидеа и си работят добре като за ментак.
в Бургас какви прелести съм виждал като TOHIBA MISUBIHIс лепинки на ЕКО КЛИМА -как гордо звучи
-и естествено тяхна продажба и монтаж
Момчета,не само в БГ има екзотика!В Унгария ,в подобие на нашите Техномармалади продават ЕУРОТЕХ,ЕУРОГОЛД,КРИСИС и...какви ли не още,китайски,но коректно е написано от къде са ,както и класа им ,май от Д нататък!....Има и АЕГ и Стибел Елтрон,ЕТА,че дори съм срещал и.....МАНХАТЪН!?......И ако за предпоследните два,поне генезиса им се знае,то Манхатана направо ме уби!......
Ъпдейт:
[img width=450 height=600]http://img97.imageshack.us/img97/4175/52549462.jpg[/img]
![]()
Kasap да не си станал папарак? Изостави форума и май тръгна на лов за чудновати климатици![]()
У туй Варна много екзотика, много нещо
![]()