Yokohama-та е огън , имал съм такъв , вътрешното тяло е копирано от дайкин 1:1.
Yokohama-та е огън , имал съм такъв , вътрешното тяло е копирано от дайкин 1:1.
Точно коментирахме със Сашо, че външното е копие на Тошиба.Първоначално публикувано от dragomir7708
от долу нагоре Мидеа, Грее, Аукс, не знам, не знам, Грее, не знам (прилича на Галанц)
Мизерията майка на прогреса...
https://www.youtube.com/watch?v=j5CQ...oexternalembed
http://youtu.be/MMZFksXIg78
Хе това последното е във Варна до ФК....
Тя японците са май като българите - съберат се няколко в кръчмата и решават климатици да правят
Inventors:
Ikeda, Takashi (Tokyo, JP)
Takahara, Naho (Tokyo, JP)
Tsutsumi, Hiroshi (Tokyo, JP)
Yamatani, Takahiro (Tokyo, JP)
Nishimiya, Kazunobu (Tokyo, JP)
Kawanori, Yukihiko (Tokyo, JP)
Application Number:
12/529278
Publication Date:
03/04/2010
Filing Date:
02/20/2008
Разликата е само че ги правят качествени. В офиса където работя има една Ikeda 9-тка на поне 10г. Това животно не се спира никога ! Лятото в офиса - студ , зимата - жега. Никога за последните 8 години (аз съм там толкова)не е идвал техник (щото просто не е спирал).Мисля че видях снимка на първата страница на темата.
Ъ-аъъ... Ти, какво точно цитираш?Първоначално публикувано от EvilEyeBG
П.С. И честито! Впрочем, имате чудесна китайска "Осака".
Указателя на JP.... може би...
в последно време са българо китайскиПървоначално публикувано от Kasap
ами Хитрачи са едни от по скоро евтините компресори. скъпи са: митсубиши тошиба и матсушита. По средата е хитачи, по надолу е самсунг и най-накрая са Речи и останалите знайни и незнайни китайски компресори. така че тпва е по-скоро повод за гордост
Лепенки много - Sanyo Compressor, Toshiba Compressor, Hitachi Compressor, но дали? Може би старите Осаки, но новите ме съмнява да имат маркови компресори.
Няма какво да те съмнява, всички които произвеждат компресори имат фабрики в китай за китайския пазар от кадето се е пръкнало това чудо и освен дайкин, саньо, хитачи, матсушита, митсубисши, тосхиба и копеланд (може да пропускам някой) има само две три чисто китайски марки които пак са по японски технологии. Така че лъскави марки компресори са нещо обичайно на български марки с нежни японски имена