Yokohama-та е огън , имал съм такъв , вътрешното тяло е копирано от дайкин 1:1.
Yokohama-та е огън , имал съм такъв , вътрешното тяло е копирано от дайкин 1:1.
Точно коментирахме със Сашо, че външното е копие на Тошиба.Първоначално публикувано от dragomir7708
от долу нагоре Мидеа, Грее, Аукс, не знам, не знам, Грее, не знам (прилича на Галанц)
Мизерията майка на прогреса...
https://www.youtube.com/watch?v=j5CQ...oexternalembed
http://youtu.be/MMZFksXIg78
Хе това последното е във Варна до ФК....![]()
Тя японците са май като българите - съберат се няколко в кръчмата и решават климатици да правят
Inventors:
Ikeda, Takashi (Tokyo, JP)
Takahara, Naho (Tokyo, JP)
Tsutsumi, Hiroshi (Tokyo, JP)
Yamatani, Takahiro (Tokyo, JP)
Nishimiya, Kazunobu (Tokyo, JP)
Kawanori, Yukihiko (Tokyo, JP)
Application Number:
12/529278
Publication Date:
03/04/2010
Filing Date:
02/20/2008
Разликата е само че ги правят качествени. В офиса където работя има една Ikeda 9-тка на поне 10г. Това животно не се спира никога ! Лятото в офиса - студ , зимата - жега. Никога за последните 8 години (аз съм там толкова)не е идвал техник (щото просто не е спирал).Мисля че видях снимка на първата страница на темата.![]()
Ъ-аъъ... Ти, какво точно цитираш?Първоначално публикувано от EvilEyeBG
П.С. И честито! Впрочем, имате чудесна китайска "Осака".
Указателя на JP.... може би...
в последно време са българо китайскиПървоначално публикувано от Kasap
![]()
ами Хитрачи са едни от по скоро евтините компресори. скъпи са: митсубиши тошиба и матсушита. По средата е хитачи, по надолу е самсунг и най-накрая са Речи и останалите знайни и незнайни китайски компресори. така че тпва е по-скоро повод за гордост![]()
Лепенки много - Sanyo Compressor, Toshiba Compressor, Hitachi Compressor, но дали?Може би старите Осаки, но новите ме съмнява да имат маркови компресори.
Няма какво да те съмнява, всички които произвеждат компресори имат фабрики в китай за китайския пазар от кадето се е пръкнало това чудо и освен дайкин, саньо, хитачи, матсушита, митсубисши, тосхиба и копеланд (може да пропускам някой) има само две три чисто китайски марки които пак са по японски технологии. Така че лъскави марки компресори са нещо обичайно на български марки с нежни японски имена