Благодарение на колегата pivar
![]()
Благодарение на колегата pivar
![]()
А, това са машини българска сглобка, преди години ги правеха у нас, ама спряха.Отдавна не съм виждал.В Ямбол има една-две.
И едно италианче от мен.
Като гледам тавата отдолу,само с този отвор с гофрето-сигурно се ползва само за охлаждане.![]()
Май някъде около Правец ги правеха. А по-големите машини бяха относително грамотни - двуредов топлообменник + ЕТРВ.Първоначално публикувано от edi1
Касапе дали не му прайш допълнителна рекламаПървоначално публикувано от Kasap
![]()
О-оо да бе! Силно съм заинтересован от продажбата на боклуци, които не се и произвеждат вече.Първоначално публикувано от zzz
![]()
Ето и още една "екзотика" от Бургас.![]()
Ей тука е момента някой да изкара снимка с климатик марка 2D...
D2 марка няма все още, съжалявам, но днес намерих други чудеса. Втората снимка,ако някой може да помогне да идентифицирам марката, тъй като беше на около 4-ия етаж. На третата снимка пише Еолиа.
4-тата е много любопитна, отново се извинявам за лошото качество. Както трудно се вижда, купена е от еко- клима, с дизайн на осака е, а на нея пише TOSHIBA с черен надпис. Нарочно погледнах по-внимателно да не би да е TOCHIBA. Това е първият ТОШО, който съм виждал от тази известна фирма.
Еолията е класика!Не я слагай тук.
Яд те е, щото не си я щракнал преди мен.
Такива монтажи като на еолията и национала са ужас като те извикат за ремонт не можеш ги отвори никво растояние от тавана. Тия монтажници явно са на принципа слагаме и те заебаваме.
Още щом си видял трафа до ''еолията'' е трябвало нещо да ти говори това-не се ли зачуди,къде ли е поставен компресора?.Мда класика.Първоначално публикувано от kalcheff1
А да знаеш, че това е модел на National /демек Panasonic, Япония/? И че ще надживее и климатиците, които ще се сложат на мястото на останалите от снимките ти?Първоначално публикувано от kalcheff1
![]()